Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaa2333latttaa

podobają wam się dziewczyny które...

Polecane posty

Gość kingaa2333latttaa

ubierają się i malują dosc wyzywająco? na codzień takie widuje w krótkich sukienkach , szpilkach 12 cm , tipsami , spalonymi na solarce do tego mocny makijaż , twarz pomaranczowa od podkładu , mocny makijaż i białe tlenione włosy? albo nie wszystkie te elementy ,ale część z nich? mi sie to strsznie nie podoba... jestem zgrabna i ładna ale glupio bym się czuła jakbym ubrała obcisłą sukienkę mini i szpilki z kryształkami jak na jakąś kazje i bym tak poszła na uczelnię... nie ubieram się jak zakonnica na pewno , ale taki styl mnie odrzuca :o szczególnie jak dziewczyna z twarzy nie jest za ładna wtedy próbuje ,,nadrabiać" czymś innym...

Gość kingaa2333latttaa
up

Gość Na na na na
Moim zdaniem trudno to nazwać stylem. To po prostu brak gutu, albo wpływ towarzystwa. Najlepsze jest to, żę one się uważają za kurde takie laski, jak nie wiem xD A po prostu przyciągają facetów, bo oni wiedzą, że taka "llandryna" to nic trudnego xD

Gość Na na na na
brak gustu*

Gość Na na na na
brak gustu*

,,krótkich sukienkach , szpilkach 12 cm , tipsami , spalonymi na solarce do tego mocny makijaż , twarz pomaranczowa od podkładu , mocny makijaż i białe tlenione włosy?'' wszystko razem nie ale króciutka spódniczka, szpilki, ładne,delikatne tipsy, opalone ale nie spalone, włosy blond a nie przetlenione i makijaż normalny to ok:)

Gość kingaa2333latttaa
bo ja uważam ,że jak dziewczyna ma ladną buzię i figurę to po co ubierać się z jakieś jaskrawe sukienki mini i szpilki z kryształkami? wtedy jest tzw przerost formy nad trescią. sto razy lepiej prezentuje sie dziewczyna modnie ,ale skromnie ubrana , ktorej strój podkreśla figurę , a ludzie wtedy nie myślą ,,ale sie odwaliła jak szczur na otwarcie kanalu" tylko ,, o jaka ładna dziewczyna" . i wtedy zwracaja uwagę na jej twarz i sylwetkę nie tylko na strój ,który pierwszy rzuca sie w oczy

kingaa2333latttaa a co ma do spódniczki ubrać trampki aby nie było przerostu nad treścią? i skoro jak zauważyłaś ma ładną figurkę to czemu ma nie nosić sukienek? Właśnie dlatego dopiero powinna aby swoją figurę podkreślić:) oj dziwny świat i dziwni ludzie:)

ich wybor, moze im to sie podoba, a to najwazniejsze. i jeszcze nie slyszalam od zadnego kolegi, zeby dyskutowal o tym, jak dziewczyna jest spalona na solarium, jakie ma wytlenione wlosy, albo tipsy. tylko laski obgaduja taka z gory do dolu. wazne, zeby przy tej mini nie wazyla 100 kg, zeby tipsy byly czyste, a szpilki nie wykrecaly nogi przy kazdym kroku (bo to wtedy naprawde wyglada... smiesznie :P )

Gość najdziwniejszy
szczerze to mnei to tez zastanawia, ze niektore tak lubia kluc w oczy i to w taki oczywisty sposob obejrzec sie obejrze :D ale mimo wszystko wole prawdziwa elegancje, ktora wcale nie ujmuje seksapilowi, a wrecz dodaje :p

Gość kingaa2333latttaa
ja nic od niech nie chcę bo jakbym chciała też bym się tak ubrała. ale poprostu dziwie się jak w takim stroju można dobrze się czuc?

gwiazda mówisz ze nie słyszałaś? he a ja tak i to nie raz. Zazwyczaj drwiny i hasła w stylku plastik bombaskik albo ze traba będzie takiej szpachelką tą tapetke zdzierać. mi sie takie coś nie podoba i już ale wiadomo o gustach sie nie dyskutuje :)

Czy podobają? Napewno zwracają na siebie uwage eksponując swoje anatomiczne:D zalety. Ale dziewczyna wyzywająco się ubierająca to kiepski materiał na kobiete życia i myśle że wiekszość w miare ogarniętych facetów myśli podobnie. Szyk i elegancja to z mojej perspektywy dwie najbardziej pożądane cechy w kobiecym ubiorze.

Gość no przeciez !!
ludzi już to nie jara, bo gdzie nie pójdziesz zawsze jakaś taka panienka się natrafi... jeśli chcą zwrócić na siebie uwagę wyglądam to robią to. Ale taka dziewczyna nie nzjadzie sobie np chłopaka bo w jego oczach będzie tylko panienk, którą można przelecieć albo zmacać... taka prawda...

Gość sanczo pansa
a mi sie podobaja kobiety, ktore poswiecaja czas na to by sie podmalowac i sexownie ubrac. nie lubie flejtuchow z mysim kolorem wlosow i bladymi twarzami w strojach kur domowych.

teraz co druga kobiweta tak wygląda ale no cóz nie oszukujmy sie ze faceci leca na takie laski bo wydaje im sie ze są łatwe ( i nie mylą sie )

nie znudzi Wam sie nigdy zakladanie takich tematow? :O jak panna jest brzydka i tandetna sama w sobie to wygląda śmiesznie w takiej stylizacji, jak jest lufa to obcisla sukienka i szpile jak najbardziej wskazane, jesli umie w tym chodzic i dobrze sie w tym czuje to co kogo to obchodzi? :O

Gość rozwal sie frajerze
a co za roznica jak sie ubieraja i maluja??? wszystkie sie dra tak samo jak je zapinam od zakrystii:P:P

Gość prawictwo pospolite125
nigdy mi sie nie podobały kobiety w szpilkach - kojarzy mi sie to z prostytutkami

Gość gość
Owszem, sama mam podobny styl i faceci na to lecą a ty zakonnico czekaj do usranej śmierci ;)

Gość gość
Od dzisiaj będę chodzić w bluzie, spodniach i adidasach. ;)