Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewkldwnwewewe

podobają wam sie te

Polecane posty

Gość dewkldwnwewewe

wychudzone dziewczyny, ktore nie raz można spotkać? tyle teraz tych kościotrupów na ulicach i tv... rozumiem szczupła ,ale czemu pełno takich wieszaków? takich jak one np http://bi.gazeta.pl/im/4/5880/z5880684X.jpg

Gość sanczo pansa
kurcz,ale ktos ma niskie poczucie wlasnej wartosci. to topik o kosciotrupach, to o wymalowanych panienkach. kup sobie kobieto make-up i nowy ciuch, schudnij 5 kilo to sie lepiej poczujesz!

Gość dewkldwnwewewe
takie wychudzone jak na tym zdjęciu? chyba zartujesz? nie wiem skąd sie ta moda na chudzielce wzięła wogóle mi sie takie kobiety nie podobają. choc jestem szczupła wg BMI ale nie aż tak chuda. kobieta musi mieć cycki. pupę..

Gość wyslij xD
jak dla mnie te dzieczyny wyglądają poprostu zajebiscie. A komus tu zal dupe sciska ;d

Gość dewkldwnwewewe
nie mam 165 i ważę 54 i nie wyglądam tam chudo jak one. nie wiszą mi fałdy tłuszczu ,ale mam cycki , biodra.. a one? skóra i kosci

Gość nie wiem do końca
pewnie nie jesteś taka wychudzona, czyli nie jestes wysportowana:) nawet jeżeli nic Ci nie wisi:) Ja jestem o 5cm wyższa od Ciebie i podobnie waże, a uwierz mi że chciałabym być wyspotowana, nie zwaracm uwagi na wagę...mięśnie więcej waża