Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komitet wyborczy Jarosława

jaroslawkaczynski.pl - serdecznie zapraszamy

Polecane posty

Gość komitet wyborczy Jarosława

jaroslawkaczynski.pl :)

Gość po wyroku sądowym
to raczej jaroslawklamczynski.pl

Gość Ab ovoo
Hej. Nie zwracajcie uwagi na tego luja co napisał post o (to taki forumobłazen). Napewno warto odwiedzić stronkę jest spox. Pozdrawiam.

Gość wszytko możliwe
spadaj na drzewo moherze

Gość żal mi was moherki
Juz mam dosc tych pisiorow blagajacych o uwage i glos. Sa gorsi od jehowych :O

Gość jckdjxvxv
ten wpis z 15:50 to pewnie niejaki shatyn :O

Gość jckdjxvxv
pocałuj w dopke moherka!

Gość elka oles 28
do gazu z jarkiem i jego elektoratem

Gość jckdjxvxv
debile, to raczej na bronka głosuja..

Gość jckdjxvxv
do gazu..., no "piękny" tekst:O

Gość jckdjxvxv
nie zoładkuj sie zołądkowa!

Gość żal mi was moherki
Moze do gazu to nie ale na pewno do mieszania wapna :D Niech sobie mieszaja, a w polityke sie nie wtracaja, bo maja o niej zerowa wiedze ;)

Gość All right reservedd
Chmm. Napisze wam coś...tzn zauważyłem że jest kilka stron z imieniem i nazwiskiem tego kandydata. I trzeba patrzeć ażeby się nie nabrać. Bo jak wpiszemy np stronę taką jak podana przez autora to wyskakuja jakieś bzdury związane z Komorowskim i pewne opinię i komentarze zasadniczo krytyczne pod adresem Kaczyńskiego. Poprawna strona oficjalna związana z kampanią jest inna.

Gość jckdjxvxv
ty dopiero masz wiedze :O

Gość żal mi was moherki
4 lipca moze wreszcie wszystkich przeprosi i uda sie na spoczynek :classic_cool:

Gość jckdjxvxv
szkoda czasu na to zidiocenie! słuchajcie dalej tvnu:O

Gość żal mi was moherki
Ja ogladam tylko pisowska TVP :D I slucham Radia Maryja i ojczulka Rydzyka :D

Gość All right reserved
No i wyszło szydło w wora pt PO. / prawdziwa i oficjalna strona Jarosława Kaczyńskiego to www.jarosławkaczyński.info./ a ta strona, to strona kandydata po. Tzn jest to podstrona poprzez, którą jak się kliknie na stronę główną to wychodzi strona kandydata po./żal.net- NA NIC ICH LEPSZEGO NIE STAĆ. Wypozycjonowali podstronę na wyszukiwarce podszywajac się pod stronę kontrkandydata. TO JEST świństwo i dno. Nie róbcie takich rzeczy.

Gość Too much money
No a tacy frajerzy jak "żal mi was moherki" czy gorzka żołądkowa jeszcze przyklaskują. Banda poronionych umysłowo downów. Pocałujcie w rączke swojego idola to się może na okładkę angory łachy niedorobione.he he he

Gość do pomarańczy
A mnie jest wstyd za was ludzie...czemu wy ciągle szczujecie, ujadacie jeden na drugiego? Bądźmy w końcu solidarni! Polak za Polaka jak brat za brata.Udzielajmy sobie pomocy, bądźmy dla siebie życzliwi i głosujmy ! Ale z tą myślą, że naprawdę chcemy,aby w naszym kraju było lepiej, słuchajmy,porównujmy, żeby wybrać dobrze, dla Polski, dla NAS. Przyjrzycie się jak jest w innych krajach, oni wiedzą że muszą trzymać się razem. Prześladowani są tam obcokrajowcy, oni mają zazwyczaj gorszy start, zarobki itd. I to wiedzą wszyscy którzy mieli możliwość przebywania na obczyżnie. A my nie potrafimy pomagać sobie na wzajem, nam ciągle mało zależy, nie potrafimy nic budować, ciągle się tylko kłócimy, każdy patrzy jak skorzystać i się nachapać dla siebie, nikt nie myśli o tym co dobre dla Polski. Niestety w Polsce pełno głupców,którzy nie znają swojej historii, którzy oceniają powierzchownie, którzy nie mają swojego zdania, którzy nawet jak głosują to nie potrafią powiedzieć dlaczego na tego a nie innego kandydata ...bo co to za argument, że idę głosować na tamtego bo jest przystojny, albo ładniej się uśmiecha? Wszyscy tylko narzekają, że źle, że nie tak..podpatrujmy inne zachodnie kraje, bierzmy to co u nich się sprawdziło. Zacznijmy dbać o swoje sprawy, bo samo narzekanie, nawet wyzwiska nic nie zmienią.

Gość do pomarańczy
POLAK POLAKOWI wyłupał by oczy gdyby mógł . Tak nas postrzegają inne narodowości, czy będzie to nadal naszą charakterystyczną cechą?

Gość róża12345
To zawsze będzie nasza narodowa wada. A i tak jest ich więcej.