Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echhh... ://

Jejku,wyrzućcie stąd tą Jagodę bo wchodzę sobie na forum,żeby

Polecane posty

poczytać,czegoś się dowiedzieć,a gdzie nie wejdę to kłótnia bo jagoda ją rozpętuje ;/ normalnie DNO!!! teraz jeszcze doszła matkaiżona.... czy jakoś tak,nie idzie im bloknąć IP żeby to forum utrzymało jako taki poziom? :/

Gość popieram w calej rozciaglosci
Normalnie uszami wychodza mi juz te klotnie :o:o:o

Gość no no no matkaizona jest
rypnięta i to zdrowo :-0 Tylko raz napisała madrze odnośnie palenia w ciązy Ogólnie jagoda ani mnie ziębi ani grzeje , czasami odpysknie bez potrzeby ,ale moze to ta sama osoba ? Moze jagoda to piku piku i matkaizona ,zeby zrobić ferment i zeby się od niej odwalili ?

Tu naprawdę już o nic nie idzie zapytać.. bo zaraz Cię zadziobią ;/ czy naprawdę nie da się z tym nic zrobić?

Ale gzdie Ty kobieto widzisz zebym ja sie zaczela pierwsza klocic??? Tak ja jestem piku, piku i matkaizona... no wez sie w leb strzel!!! A moderatorzy mnie nie blokuja bow iedza , ze ja zawsze pisze pod swoim nikiem i nie udaje nikogo na pomaranczowo. Zawsze jestem szczera czasem do bolu ale Wam to jak widac nie pasuje bo chcialybyscie pewnie zebym kazda wirtualnie glaskala po glowce i pisala jaka ona biedna bo nie zafasolkowala :O albo inne dyrdymaly. Wiem ze jest pare osob na kafe ktore mnie lubia a Ty autorko nie musisz. jKA cI SIE NIE PODBA CO PISZE TO NIE CZYTAJ!!!

Jagoda właśnie o takie Twoje wypowiedzi mi chodzi,nie umiesz napisać czegoś z sensem? z jakimś przekazem? tylko zawsze wyzwiska i brudy,jejku ale mi Ciebie szkoda ;/

jeżeli ty masz coś do osoby,która nie 'zafasolkowała' to i ja mogę mieć do Ciebie,nie powinno Cie interesować jak inne mamy,bądź kobiety starające się nazywają poczęcie swojego dziecka,ok?

jagoda spędziłabyś troche czasu ze swoim dzieckiem w jego 1 urodziny :D co z ciebie za matka, wisieć na kafe w taki dzien ja pierdole, pewnie znowu matce podrzuciłaś... żal!

chyba jednak nie piszesz z koryta tylko z rynsztoka bo takim jezykiem operujesz ze az po oczach razi. Nie rozmawiam z gownem bo nie chce sie ubrudzic . Zegnam

Gość dfdfd
fakt szkoda forum dla niektorych, szkoda ze niektorym nie mozna zablkokowac IP i byloby po problemie

Gość chinota
nie lubię być złośliwa ale się uśmiałam ... :D

Gość ninkasa
Ja tej Jagody też nie trawie Odnośnie wczorajszego tematu MAM NADZIEJE ŻE PÓJDZIE DO PIEKŁA

Gość ninkasa
Wmawiała wszystkim którzy nie wierzą w piekło i niebo Ze nie są katolikami bo prawdziwy katolik musi wierzyć w piekło Żenada

Gość O jeju dziewczyny! Jaki wy
macie problem?! Założyłyście se ten temat, żeby ponarzekać?! Jak chcecie coś zrobić, to pozbierajcie dowody, spiszcie te wszystkie chamskie nicki i w zakładce Redakcja Kafeterii załóżcie temat z prośbą do moderatorek, albo skorzystajcie z istniejącego tematu "Pytanie do moderatora" albo "Blokady użytkowników" i zablokują te osobę (albo kilka). No normalnie koniec świata, żeby być aż tak bezczynnym i bezradnym! :o

Gość O jeju dziewczyny! Jaki wy
Można poblokować wszystkie IP z których pochodzą obraźliwe wpisy. Jaki problem???

Gość Proxy też można zablokować
ale nie sądzę, żeby nawet zaszła taka konieczność, bo osoby które tu piszą to są proste dziewczyny, które bladego pojęcia o swoim kompie nie mają, a ich internet ogranicza się najczęściej do Allegro i Kafeterii. :P

Gość A wiesz co to jest adres proxy
? :)

Gość o matkooooo
tu nie ma dnia bez wyzwisk jak nie jakaś wariatka matkaizona to.................inne Tu bez szamba się nie obejdzie :-0 Co dziennie rykowisko :-0