Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Markoszczak

Kto jedzie ze mną na wakacje?????

Polecane posty

to sie jeszcze okaze czy przygoda zycia. jak na razie do tej pory się nie pochwaliłes jaką tam niespodzankę dla mnie skrywasz :classic_cool:

Gość Markoszczak
Husky zostaliśmy sami.Teraz trzeba sie zastanowić jak zaplanujemy naszą journey. Jak masz zdolności organizatorskie zdaję się na Ciebie. Jak nie masz - biorę sprawe w swoje rece i zaczynam opracowywac plan działania.

Gość Markoszczak
Gdybym się pochwalił niespodzianką to co to byłaby za niespodzianka. Przyznasz racje?

Gość Markoszczak
moja niespodzianka jest moja cipeczka

Gość Markoszczak
Podszywowi gratuluje elokwencji !

mam tak pojechac w ciemno, a potem się okaże.. że co? ze nawet nic nie poczuję? 😭

Gość a moze po porstu
ja tez chce...mam 22 lata wiec sie kwalifikuje;p

Gość Markoszczak
Zorganizujesz sobie adoratorów tam na miejsu i poczujesz cokolwiek bedziesz chciala poczuc:D Z mojej strony mozesz poczuc jedynie Winterfresh Double Mint

Gość Markoszczak
Aż tak :( ale mam nadzieje ze nie zmienia to faktu że jadymy nad morze :D

Gość Markoszczak
To jedzie ktoś nad ten Bałtyk czy sam bede musiał przemierzać te niezliczone kilometry aby nacieszyć oczy widokiem wzburzonych fal?? Ale ja dzisiaj jestem liryczny..

a czemu akurat nad polskie morze? przeciez tam drozej niz zagranica wychodzi.. a w dodatku po powodziach morze zasyfione :P

Gość Markoszczak
Lubie polskie morze . Wszyscy na niego psioczą , krytykuja , ochy achy nad Chorwacją , Wlochami itd ale ja swego zdania nie zmieniam. Chce po prostu pojechac w Polske (uwielbiam prowadzić :P)

Gość Markoszczak
Dobra moj czas na przerwę od 700 stronnicowej ksiązki do patomorfologii minął. Pozdrawiam Husky i do zobaczenia na wakacjach !

Gość a moze po porstu
a ja jestem ona...ale chce bardzo na wakcje;d

patomorfologi??? rety taborety.. smierdzi mi to medycyną :D a juz gdzies wpominałam, ze moj mąż musi być pilotem wojskowym, albo lekarzem :classic_cool:

Gość a moze po porstu
albo bedzie laborantem i dlatego sie uczy takich rzeczy....

Gość Markoszczak
Jeśli bede odrywał sie od nauki tak jak do tej pory to rzeczywiscie co najwyzej zostane laborantem. A Ty Husky szukaj pilota - medycy jak widzisz to desperaci:P Tylko szukaj lepszych niz Ci pod Smolenskiem:(

Gość wierzącaniepraktykująca
Ja się mogę wybrać akurat 28 czerwca mam ostatni egzamin a polskiego morza nie widziałam od 12 lat a mam 22 :) Tyle że jeśli zaczniesz mi rzucać medycznymi pojęciami to uduszę :p

Gość Markoszczak
Chce jeszcze pożyć więc moge sie z tym ograniczyć. Niestety nie jestem osobą wierzącą(apropo twojego nicka) i jeśli ktoś zaczyna mi prawić o opatrzności, sile wyższej, nadprzyrodzonym pierwiastku w wymiarze religijnym czy innych tego typu dyrdymałach to dostaje białej gorączki. Jak widać mógłbym przy Tobie nie odpocząć :)

Cóż mój nick hmmm jak sam wskazuje jestem niepraktykująca czyli nie rozprawiam o religii i nikogo tym samym nie nawracam na lepszą czy gorszą drogę. Ale nie to nie łachy bzzzz :p

maroszczakowi to wkolko cos nieopodiwada :P skoro przy nikim nie wypoczniesz. to moze jasia albo inna maskotke zabierz ze soba?

Gość Markoszczak
Mam taką pluszową żabę ,którą mógłbym zabrać ale ma strasznie wyłupiaste ślipia ,które mogłyby mnie wyprowadzić z równowagi wiec ona też odpada :/

Gość Markoszczak
Wierząca -skąd Wać Panna?

Śląsk aczkolwiek parę kilometrów od Oświęcimia czyli od Małopolski:) a co lepsza jednak ja niż żaba z wyłupiastymi oczami?:p

hej! Markoszczak rozumiem Cię też bym wyjechała z kimś na wakacje a przez to, że nie mam chłopaka to mogę liczyć tylko na weekendowy wyjazd z przyjaciółmi, chociaż tyle w te wakacje, resztę przebimbam