Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miranda95

Zakonczenie Roku.

Polecane posty

Gość Miranda95

nie sądziłam, że kiedyś tu napiszę, ale... Muszę, może wy mi coś poradzicie, sporo ludzi jest tu starszych ode mnie. A Ja mam problem z rodzicami. Pewnie pomyslicie, ze błahy, ale dla mnie to jest horror. Chodzi o to, że rodzice chcą iść ze mną na koniec roku. Ostatni raz byli ze mną w podstawówce,, i to w młodszych klasach, teraz jestem w gimnazjum i tak się jakoś stało, że mam bardzo dobrą średnią - powyżej 5.0, będę wyrożniona, dyrektor bedzie mi wręczal świadectwo, no i rodzice uważają, że muszą tam ze mną być. A dla mnie to jest po prostu obciach, wstyd, nikt nie rzychodzi z rodzicami. Będę sie czuła po prostu głupio, jak na cenzurowanym, nieswojo. Nie wiem jak im to wyperswadować. używałam już takich arguemntów, ale oni to ignorują, już nie wiem co mam im powiedzieć. Poradzicie coś? Czuję się tak jakbym byla w podstawówce... (to nie jest prowokacja)

Gość przegrałaś życie z kretesem

Gość mia mia
Ja byłam wyróżniona na zakonczenie 3 klasy gimnazjum, kilka razy wyczytana na srodek za konkursy językowe i spiewanie, dostałam ksiązki i misia i kupe gratulacjii i byłam szczęsliwa ze moi rodzice ze mną są. Mama chodziła przez kilka dni dumna jak paw, nie wspominając o tacie. :D:D

Gość Miranda95
Muszę użyć jakichś argumentów, bo do nich nic nie dociera. Jakbym mówiła do ściany. Spróbuję z tym apelem, ale nie wiem czy wyjdzie, bo jak już przyjdą, to nie będę chcieli zostać pod klasą albo od razu iść. Nierozumiem tego, że oni się tak przy tym upierają. Ale dziękuję za porade.

Gość maturks4
A czy to nie miłe, że rodzice są dumni ze swojej córki? Może to nie "obciach", a właśnie tak być powinno... Może inni rodzice też chcieliby pojść cieszyć się sukcesami dziecka, tylko... nie mają czym:( Na pewno rodzice wiedzą, jak się zachować i nie będą ci się narzucać, ani dezorganizować imprezy i uroczystości w klasie. Zresztą do tego nie dopuści nauczyciel

Gość Miranda95
Pewnie, tak pewnie są dumni... ale mnie to stasznie stresuje. Jeżeli nie uda mi się ich przekonoać to rzeczywiście, będę musiała to jakoś wytrzymać...

Gość Miłowania głodni jak wilcy
Wiesz, ja miałam odwrotnie. Moi rodzice są rozwiedzeni, mieszkam tylko z ojcem, który dodatkowo lubi alkohol. Również byłam wyróżniana na koniec 3 gimnazjum. Inni przyszli z rodzicami, wychodzili z nimi, gratulował im dyrektor. Ja wyszłam sama i było mi naprawdę przykro, że nie ma nikogo przy mnie, kto czułby się dumny. Skąd wiesz? Może u ciebie też wszyscy przyjdą z rodzicami. Jak będziesz się czuć wtedy?