Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a cholera wieee

terrroryzują mnie świadkowie jehowy

Polecane posty

Gość a cholera wieee

często przebywam w domu bo jestem na bezrobociu.. chyba co 2 tydzień przychodzą do mnie świadkowie jehowy: takie dwie kobiety, jedna stara druga młoda... ta stara to dopiero masakra, potrafi zagadać człowieka na śmierć, jest bardzo wytrwała i dziś przylazła bez tej młodej no normalnie aż strach drzwi otworzyć i wyjść na dwór:O No i mam prośbę do świadków: moze byście chociaż się zastanowili nad natrętnym i upierdliwym werbowaniem nowicjuszy bo takie zachowanie odnosi efekt odwrotny od zamierzonego! Nigdy nie uwierzę w te bzdury że Jezus był wcieleniem Archanioła Michała czy Gabriela i nie wierzę że został przybity do pala! Po za tym wy świadkowie popełniacie błąd twierdząc że Jezus nie jest Synem Boga i Jego posłańcem. :O

Gość fiziamizia
ŚJ jak kogoś zaczepia i ten ktoś wdaje sie z nimi w dyskujsję to ni " maja go już na uwadze " - no , niewiem jak to określić :) Najlepiej grzecznie ale stanowczo powiedzieć - dziekuję , nie jestem zainteresowana - i nie oddzywać sie nawet slowem - w końcu dadzą spokój :)

Gość cvff
no i oni nie wierza w SW Maryje dziewice niedziewice

Gość a cholera wieee
ostatnio ta stara baba była ubrana cała w rózowe ciuchy, myślałam że odlece... popełniłam błąd gadając z nimi o kościele katolickim, co prawda w ogóle nie chodzę do kościła, uważam sie za chrześcijankę niż za katoliczkę ... myslałam że wy świadkowie jechowy macie coś nowego do powiedzenia o Bogu a nie terroryzowanie ludzi swoim zachowaniem

Powiedz im, że zadzwonisz po Andrzeja Wronkę :D Gość ich szuflą przerzuca ;) Poszukaj w necie jego wykładów, facet radzi jak postępować ze Świadkami i jeszcze można się nieźle pośmiać bo opowiada naprawdę zabawnie ;)