Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam fajne dreski

moja "laska"

Polecane posty

Gość mam fajne dreski

hmm moja dziewczyna jest hmmm... długie brązowe włosy fajne opalone ciałko cycuszki fajne dupcia fajna nóżki fajne fajnie ubrana szczuplutka zgrabna jak cholera no jednym zdaniem opis mówi sam za siebie ale wyobraźcie sobie ze tak nie jest bo jej twarz niszczy wszystko to co napisałem dlaczego tak jest ? wszystko jest zajebiste charakter zajebisty tylko ta twarz... no szpeci maksymalnie wszystko . .. dlaczego tak jest??:(:(:( moi kumple trochę się z niej podśmiechują tzn z jej buzi no rzeczywiście nos to ma jak....no tragiczny ust nie ma ... no i to się rzuca w oczy jak huj no to nie przejdzie to ją wyklucza z grupy dziewczyn nawet przeciętnych!!!!! no i kumple mówią żebym z nią zerwał chyba że będe się kochał z worem na łbie albo jej dam na operacje... mnie też zaczyna już przeszkadzać ta twarz przez to przestaje mieć na nią ochotę wszyscy mi mówią i się śmieją z niej...

Gość wez sie ogarnij
powiem Ci,że nie warto sugerować się opinią kumpli.Ty z nią przebywasz,Ty się z nią związałeś i byc może Ty pokochasz ją taka jaka jest.Miej wyjebane na opinie kumpli.LIczy się charakter,wygląd stawiaj na drugim miescu,ziomek.

Gość powiem Ci tak
wiem ze to chamskie ale... zazwyczaj z biegiem zcasu na starosc cialo sie najszybciej niszczy takze z biegiem czasu nawet to cialo przestanie byc atrakcyjne.. i co wtedy.. Jesli amsz dziewcyzne ladna z twarzy z pzrecietnym cialem to z biegiem zcasu na jej wtarz sie pieknie patrzy a tutaj.. postarzeje sie wiec nie tylko twarz ale i cialo bedzie brzydkie

Gość oq
Zerwij z nia jak najszybciej.

o matko ;/ weź człowieku zostaw tą dziewczynę w spokoju i nie zawracaj jej dupy. Na pewno spotka faceta, który da jej szczęście i nie pozwoli by jakieś durnie się z niej naśmiewali. Jesteś żałosny.

polomargarita on nie jest żałosny tylko jest w wieku gimnazjalnym.Tak to piszesz jak byś już zapomniała jak to jest,ja ty miałaś 16 lat i miała byś chłopaka z którego cała szkoła i wszystkie dziewczyny by się śmiały czy w tym wieku nie zwracała byś na to uwagi?nie przeszkadzało by ci to w tym okresie twojego życia?Nie zerwała byś z nim pod presją koleżanek?

Gość mam fajne dreski
No chyba nie zrozumieliście mojego przesłania. Ja kocham dziewczyne ale szpeci ją twarz jak się z tym pogodzić

Gość ashley884
Hmm popieram osobe wyzej. Z biegiem czasu cialo rowniez przestanie byc atrakcyjne

Gość oq
PGR - coz za madrosc zyciowa.... autorze - tu sie nie ma co godzic lub nie bo nie na tym polega problem. rzecz w tym , ze Ty patrzysz na nia oczami kolegow. To oni decyduja jak widzisz te dziewczyne a nie Ty sam. Tego sie nie da pogodzic. Musialbys zaczac patrzec sam i nauczyc sie olewac opinie srodowiska. Ale nauczenie sie tego wcale nie jest proste i wymaga czasu

PGR miałam rożnych chłopaków, przystojniejszych i tych brzydszych, ale nigdy nie zerwałam z chłopakiem tylko dlatego, że moim koleżankom się nie podobał :o Nie pozwoliłabym im też się z niego naśmiewać w mojej obecności (to co by mówiły za moimi plecami to już tylko by świadczyło o tym jakie są fałszywe i że nie zasługują na moją przyjaźń). Liczy się to co ja czuję do tej osoby i czy mi z nią dobrze a nie to czy znajomi będą zadowoleni.