Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vhuioppp

Mężczyzna największy wróg kobiety

Polecane posty

Gość vhuioppp

nie mówię o kurach którym dobrze jest pod skrzydłami swojego pana, ale o samodzielnych inteligentnych kobietach. Nie ma faceta który nie próbowałby podciąć skrzydełek, chociaż wygląda najuczciwiej pod słońcem, zawsze będzie subtelnie próbował wytłumaczyć że twoje miejsce jest w kuchni i że on rządzi. Że bez niego daleko nie zajdziesz. Czasem nawet daleko można zajść przy jego pomocy ale zawsze odbywa się to kosztem utraty niezależności czy własnego zdania. Zastanawiam się czy oni oprócz prokreacji w ogóle są mi do czegoś potrzebni, chyba nie ,smutne to, ale do takich wniosków mnie doprowadziliście panowie.

Gość a podnieca cię sranie parnerow
nudzi ci się?

Gość vhuioppp
Wieczorami opycham się kaszanką a potem w ascezie biczuję się sznurem lnianym.

Gość drytdyhturtu
taka jest niestety prawda :(

Gość vhuioppp
Ten podszyw to chyba jakiś wstrętny chłop, który nienawidzi kobiet i ma spermę zamiast mózgu

Gość ciepla gorzała i piwo bez gazu
Prawdziwy mężczyzna XXI wieku na własne konto na portalu-nasza-klasa, sam sobie pierze, gotuje, sprząta i nie tyka kobiety przed ślubem!

Gość vhuioppp
Dlaczego nie lubią słabych kobiet? Mamy mnóstwo słabych kobiet, które dopiero co się wydostały spod ich łap, i takie padają ofiarą samców, którym się wydaje że może taką poniewierać. To że ja się nie daję to co z tego, jak oni na każdej próbują tych ohydnych sztuczek, tylko że ja jestem silna i się nie dam a duzo kobiet niestety marnuje sobie życie. Nie lubią słabych kobiet bo są ciotami nie mężczyznami.

Gość tak i pewnie jeszcze goli nogi
gadacie głupstwa kochane.