Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanki sasanki

Sercem do wyborów

Polecane posty

Gość sanki sasanki

Jestem uczuciowa, dlatego WYBIERAM JARKA, nie Bronka. 1. Bronek nosi swój hrabiowski sygnet - ble 2. Bronek korzysta z wikipedii, zamiast czytać ksiązki - a wiadomo jak z wiedzą z netu, różnie bywa. Skoro tak byle jak podchodzi do powołania Rady Bezpieczeństwa, pewnie tak samo będzie podchodził do obowi ązków prezydenta naszego kraju 3. Bronwek musi zapewnić byt rodzinie - interes państwa ZAWSZe b ędzie u niego na 2gim miejscu, za rodziną 4. Bronek boi się debatować - bo za małą wiedze ma - na debatę z Kaczyńskim posyła więc minister zdrowia !!! Dla mnie porazka totalnie! Nie dość , że głupi to i tchórzliwy!!! Poza tym krajem powinny rządzić kaczki - Donald Duck, ups Tusk i Jarek :P

Gość sanki sasanki
A poza tym żeby bylo sprawiedliwie powinien prawicowy PIS prezydent być i POwy premier, a nie władza tylko dla jednej partii bez kontrolii!

Gość popieram popieram popieram
podniose

Gość meszugene
ja tez popieram, kocham PIS i Jarka :D 🖐️ ))

Gość od zawsze orange
a Ty tam nade mną od rana na dragach;)

Gość zobaczcie
Chcesz uszcześliwić kobietę? Przeczytaj eBooka "Jak zrobić Minetkę" znajdziesz go tutaj: http://chomikuj.pl/?page=234613 Znajdziesz tam również takie eBooki jak: "Seksualny klucz do kobiecych emocji" czy "Pozycjonowanie dla poczatkujących" lub "Sztuka uwodzenia kobiet" Znajdzie się tam również coś dla pań, np. "Taktyka sprytnej kobiety"