Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkj23

Jak sprawić by chłopak mnie rzucił

Polecane posty

Gość kkj23

Mam problem... Odkochałam się w swoim chłopaku, ale wiem że go za bardzo zranię jeśli to ja go rzucę... Więc stąd moje pytanie Jak sprawić by chłopak mnie rzucił? Jako go odkochać?

Nie próbuj nic robić tylko po prostu zerwij. Miałam podobną sytuację. Robiłam wszystko żeby go do siebie zniechęcić a on jeszcze bardziej się angażował i bardziej mu zależało. oczywiście póżniej okazał się zwykłym chamem ale to już inna historia

Gość kkj23
To sie nie uda bo my nie chodzimy do barów kawiarni itd a na ulicy za dużo znajomych :/

Ogladalas film " Jak stracic chlopaka w 10 dni" ? Mysle, ze jak zastosujesz pare chwytow z tego filmu to powinno sie udac ;)

Gość przespij sie z jego kolega

Gość tak perfidne
potrafią być tylko kobiety. Będą stawać na rzęsach, byle tylko pozbyć się poczucia winy zasłaniając się prawdziwymi wyrzutami sumienia.

Gość prawnik Belli
to samo miałam jej poradzic:) fajny film:P:P

Gość zabraniaj mu
wychodzić z kolegami, zalewaj falą bezsensownych smsów o dzieciach, macierzyństwie ustatkowaniu, mieszkaniu, zacznij mu rzeczy w pokoju przestawiać, płacz jak nie będzie chciał z Tobą przez telefon rozmawiać, krzycz jak coś zrobi nienaumyślnie, wytknij mu ze nie pamiętał o urodzinach Twojej mamusi, pokaż, że jesteś rozchwiana emocjonalnie, zacznij stawiać wszędzie swoje zdjęcia, ogólnie mów mu co będziesz chciała do mieszkania kupić i gadaj o cenach, jak bedziesz się nad czymś zastanawiać to dzwon do niego.... powiedz żeby czymś zaczął się interesować zupełnie niezgodnym z jego naturą...ogólnie ślub dzieci pieluchy robota i wydawanie...tematy nr 1

Gość kkj23
Możecie twierdzić że jestem wredna itd, ale jeśli to on ze mną zerwie chyba mniej ucierpi na tym jego honor i na pewno będzie mniej zraniony

zacznij przy nim pierdziec, dłubac w nosie, miedzy palcami od nog, dłub w nosie i uszach a później to ogladaj. grzeb sobie w majtkach i wachaj póxniej palce. Rob wszystkie ohydne rzeczy, o które kobiety czepiaja się facetów - dla zdobycia wiedzy polecam przeczytac temat 'wady waszych ex', istna kopalnia wiedzy :D

Gość ghfhfggfhfhf
Możecie twierdzić że jestem wredna itd, ale jeśli to on ze mną zerwie chyba mniej ucierpi na tym jego honor i na pewno będzie mniej zraniony ------ mylisz się. Będzie miał jeszcze większy żal do ciebie i jeszcze bardziej będzie cierpiał bo nie będzie wiedział dlaczego taka wredna byłaś dla niego i co on robił nie tak, że przestał się w ogóle dla ciebie liczyć. Lepiej jest powiedzieć prawdę i się rozstać po prostu. A tak mi się wydaję, że coś ukrywasz tutaj. Nie masz czasem kogoś innego na oku? Lepiej ci będzie będąc sama niż z nim? Czy też może chcesz sobie poszaleć jeszcze?

Gość kkj23
Nie mam nikogo na oku. Po prostu przy nim czuje się jak w klatce. Wszystko muszę robić tak jak on chce. Nie mam żadnej swobody. Do tego muszę udawać kogoś kim nie jestem. Jeśli wymieni mi jedną moją wadę muszę ją zmienić bo od razu o to się kłóci i wypomina cały czas, a jak w końcu zaczęłam być sobą on stwarza problemy cały czas do kłutni, ale i tak nie chce mnie żucić. Mówi że mnie kocha i zostanie ze mną na zawsze, a ja o szlaje... Mam dość tych kłótni o nic, zażucania mi rzeczy których nie zrobiłam...

Boże, większą krzywdę zrobisz olewając, wychładzając związek, cudując, niż mówiąc: "słuchaj wypaliłam się, to nie to, nie masz co się starać, wiem na pewno. Papa." Chyba, że nie masz na to nawet odwagi cywilnej i chcesz "winę" zwalić na niego.

Gość daj mu
ten temat do przeczytania. Jak zobaczy jakie sadzisz byki ortograficzne to może sam przemyśli sprawę, a jak zobaczy co planujesz to i tak sam powinien odejść.

Gość kkj23
Mam dysortografie dzięki że przypominasz o tym...

Gość gftgfhhhf
Stań się nudna, niech nie będzie miał z Tobą o czym rozmawiać. Brzydko się ubieraj.

Gość Kalinaaaaaaaaaaaaaaa
Monikucha Ci świetnie doradziła :D

Gość kakakakkaka
to wypnij dupe przy chłopaku i niech cie dwóch jego najlepszych kumpli zapnie na jego oczach