Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajajaj

dręczy mnie wydarzenie z przeszłości

Polecane posty

Gość ajajajajaj

Otóż już jakiś czas temu mieliśmy wielką kłótnię z chłopakiem (zaznaczę, że z jego winy), po tym zerwałam z nim. Stary kumpel nagle zaprosił mnie po tym wydarzeniu na piwo, ja wściekła i roztrzęsiona po tym wydarzeniu chciałam po prostu pójść i pogadać z kimś, z neutralną osobą, żeby trochę ochłonąć i nie myśleć. No więc poszliśmy na to piwo, tak o zaczęliśmy gadać o różnych rzeczach, delikatnie się podpiłam to opowiedziałam mu o tej sytuacji i po prostu się rozpłakałam, bo ciężko mi się zrobiło (poza tym nie było to jedyne przykre wydarzenie w ostatnim czasie). On mówił żebym się nie martwiła, bo jeszcze wszystko się ułoży i nagle mnie pocałował, to trwało może krótką chwilę i przerwałam to wpadając w histerię, że to nie powinno się zdarzyć (bo tego nie chciałam, on mnie "wziął" z zaskoczenia). On zaczął przepraszać za swoje zachowanie, ze nie powinien tego robic, a ja prawie, ze wpadlam w szał. A co do chlopaka za niedlugi czas sie pogodzilismy i zeszlismy, ale mam wyrzuty sumienia mimo tego, że teoretycznie w tym czasie rozstaliśmy się, a ja zostałam tym pocałunkiem zaskoczona. I jestem rozdarta, od tego czasu trochę czasu minęło, ja nie chcę mu nic mówić o tym, bo to może być mimo wszystko dla niego cierpienie, poza tym nie była to sytuacja kiedy wszystko między nami ok a ja takie coś odwaliłam i to z własnej woli. Jak to wymazać z pamięci ? Czy z waszej perspektywy to naprawdę coś strasznego ? :(

Gość kei_bak
bosz. tytuł sugeruje co najmniej aborcję albo zdradę z teściem.

Gość ajajajajaj
nie do końca rozumiem ?

Gość jaxcbxvja
Zerżnął by cię, to byś się nie przejmowała. A buzi dał, to zaraz krzyk?

Gość kei_bak
jacxba szacun wpadła w szok bo zamiast ją przelecieć odpuścił sobie fakt. straszne.

Gość ajajajajaj
takich tępaków jak wy powinni w oświęcimiu zagazować

Gość kei_bak
nie dość że zdradziłaś swoją miłość to jeszcze masz faszystowskie poglądy. wstyd!

Gość ajajajajaj
już pomijając pewne durnowate wypowiedzi.... w sumie nie sądzę do końca, żeby to była zdrada, bo wtedy zerwaliśmy, byliśmy skłóceni, a po 2 to nie wyszło z mojej inicjatywy i szybko to przerwałam

Gość ajajajajaj
to forum zawsze szczyciło się "wysokim" poziomem

Gość Dolly89
ale serio, o co kaman???

Gość ajajajajaj
czy to jest coś strasznego to co się stało ? pytam poważnie i proszę powstrzymać się od ironii

Gość ajajajajaj
zs nie jesteś moim partnerem do dyskusji, do widzenia.

Gość ajajajajaj
zachowaj honor i odejdź, jeśli ktoś nie życzy sobie twojej obecności

Gość zerojedynkowa krolowa
"zachowaj honor i odejdź, jeśli ktoś nie życzy sobie twojej obecności" zachowaj rozsądek i nie próbuj na ZSie takich sztuczek manipulacyjnych :-)

Gość kei_bak
dlaczego nie pytasz swojego chłopaka ?

ty dziewczyno masz rowno pod sufitem? masz problem z nadpobudliwoscia? pozatym ja problemu nie widze chcialas ie pochwalic ze cie kumpel ppocałował z zaskoczenia? po twojej reakcji na ten pocalunek to ja na miejscu tego chlopa juz bym sie do ciebie nie zblizała:D

Gość ajajajajaj
Nie chcę żeby ten idiotyczny incydent przekreslil nasz zwiazek Tzn nie wiem czy by sie rozpadl, ale nie chce go martwic, bo na pewno bylby zazdrosny. Wlasciwie to bardzo zle mi z tym do tej pory, nie mam komu sie wygadac, kolezanki juz nie chce znowu o to meczyc, w zasadzie tlumacze sie tym o czym wczesniej mowilam, ale i tak chcialabym cofnac czas mimo wszystko

Gość ajajajajaj
no już wolę jakąś konkretną odpowiedź, ale po 1 byłam podcięta po 2 jestem idealistką, romantyczką i nie chciałabym, żeby ktokolwiek wpływał między nas dwoje

Gość ciotka klotka patrzcie dzieci
Ja ci odpowiem bo widze ze tu sami świeci i nieomylni. Nie mow mu o tym, ja przynajmniej bym nie mowila. Nie stalo sie nic wielkiego a z doswiadczenia wiem, jak takie bzdurne sprawy potrafia czasem zaważyć na związku. Pusc to w niepamiec a gdyby nie daj Boze tak sie stalo ze to jakos wyjdzie na jaw :P powiedz ze dawno juz o tym zapomnialas bo nic to dla Ciebie nie znaczylo. Ostatecznie przeciez nie byliscie wtedy razem :).

Gość zerojedynkowa krolowa
ajajajaj, olaboga, matuchno kochano! dobrze, ze masz się czym dręczyc, bo widać ze to jest lekarstwo na wyjatkowo nudna egzystencje (patrz znudzona Toba koolezanka np)

Gość laaskaa
nie zadreczaj sie:) kumpel pocałował cie z zaskoczenia wykorzystujac twoja sytuacje

Gość tylko nie!!!! koleżanka
Tylko nie opowiadaj nic koleżance! Widzisz jacy to ludzie są wredni i potrafią wykorzystywać innych w kłopotach. Zwierzyłaś się koledze, a on Cię wykorzystał i nie wiesz teraz czy mówić o zdradzie chłopakowi. To teraz wyobraź sobie, że zwierzysz się koleżance i ona Cię wykorzysta! Będziesz musiała przyznać się chłopakowi, że jesteś lesbą!!!