Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niska, niewymiarowa ;)

Na ślubach i weselach nikt nie odpowiedział. Może tu??

Polecane posty

Chodzi o to, że jestem niską osobą (164) i jeszcze nie zrzuciłam kg po ciąży. Tzn po ciąży zostały mi "tylko" 3, ale od zawsze byłam grubsza Nie mam pojęcia w jakiej sukni byłoby mi dobrze, nie wiem, nigdy nie byłam w tym dobra.Nie wiem jaki fason, jakie ozdoby przy sukni czy bez nich... Zawsze ubierałam się jak rockówa, więc za nic nie interesowały mnie inne stroje. Ale przecież na ślub nie ubiorę się byle jak Chodzi też o to, by sukienka była tania. Mam na nią maks 1000zł... Ale wolałabym za mniej Wyglądam tak... http://www.voila.pl/493/k3p8b/?1 http://www.voila.pl/497/o9ifh/?1 To zdjęcia z innego wesela, nie mojego Z tym, że mam mniejszy brzuch, bo wtedy byłam w ciąży. Ale tylko brzuch jest mniejszy, reszta taka sama.

Gość ale to na twoj czy czyjs slub

:(

Teraz szukam na mój

Hehe no wieem, ale ja szukam teraz innej, na swój ślub. To zdjęcie jest z 2009 roku :)

Znajoma znajomego brała ostatnio ślub. Dziewczyna jest przy kości, w dodatku w zaawansowanej ciąży, a miała prostą sukienkę, w której naprawdę ubyło jej kilka kilogramów. Podaj maila to wyślę Ci jej zdjęcie.

Gość Blekit Oka
Jeśli jesteś nie za wysoka i okrąglutka to suknia najlepiej zwiewna i lekka. za dużo nie ma co dodatków dawac żeby nie było za pstrokato...

iladia@mailplus.pl

Gość wesele weselu nierówne
wy czytać nie umiecie? fotki są innego wesela, laska szuka slub swój. Te z tego linka są super, faktycznie można coś wybrać, albo chociaż poszukać inspiracji, skoro te ceny są za wysokie :) powodzenia! 🖐️

podobna jak ta w linku od sms pomagam. Ta w pierwszym rzędzie pierwsza od lewej.

Gość suer niania
Oblubienica co ty chcesz zeby wygladala jak beza? kolezanko do ciebie pasuje cos prostego ale eleganckiego

Z tych co pokazałyście żadna mi się nie podoba... :( Waże sporo bo 70 kg :(

Gość a moim zdaniem najlepsza
bylaby tz "beza". Tz nie tyle duzo ozdobek i swiecidelek, ale porzadny gorset i szeroki, rozlozysty dol - dzieki temu bedziesz miala wyciecie w talii.

Idealnie byłaby dla Ciebie prosta sukienka, z lekkiego materiału. Ta, ktora masz na zdjeciu, niezbyt korzystnie dziala na twoja figure. A 70 kg to wcale nie jest duzo; dziewczyna o ktorej pisalam wazy cos kolo tego a wygladala naprawde fajnie.

Niezbyt korzystnie na tych zdjęciach to mój brzuch oddziaływał ;) Byłam w 5 miesiącu ciąży a w ciąży przytyłam 22 kg aż :( Hmmm no szukałam na allegro jak narazie i nic :(

Gość a moim zdaniem najlepsza
W ogole to jeszcze nie szykaj na allegro, tylko idz do salonow i przymierz jaki fason. A potem ew. allegro.

Salony w okolicy gdzie mieszkam są bodajże 3 i we wszystkich jest koszmarnie drogo jak dla mnie :( Nie mogę sobie pozwolić na żadną sukienkę stamtąd, bo ceny wychodzą ponad 1000zł :(

riddle ja szukam czegoś prostego właśnie ale kurczeee nie mam wogóle doświadczenia w ładnym ubieraniu się :) Tzn w eleganckim ;)

Ooooo ładna, ale długa strasznie ;) Nie jestem przyzwyczajona do takich sukni hehe ;) Ale dzięki, ta mi się nawet podoba, czyli szukam czegoś w tym stylu :)

no jest dluga, to fakt i pewien minus. A nie myslalas o tym, zeby uszyc sobie sukienke u krawcowej?

Powiem szczerze, że nie wiem czy krawcowa się wyrobi, dlatego szukam gotowca ;) Bo my to tak wszystko na szybko, ślub już 14 sierpnia a my go załatwiliśmy jakiś miesiąc temu... Dlatego tak panikuję ;)

Fajnie jakbys miala jakas zaprzyjazniona krawcowa, ktora uszylaby Ci sukienke w jakiejs rozsadnej cenie i poza kolejka. A jesli nie masz, a mowisz ze u Ciebie w miescie raczej nie masz co szukac, to pojedz do innego pobliskiego miasta i tam porozgladaj sie po sklepach, po wypozyczalniach.

No nie mam właśnie i ja mam problem z jeżdżeniem, mogę tylko w poniedziałki i to z małym dzieckiem :( A coś takiego? http://www.voila.pl/113/quftb/?1