Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niska, niewymiarowa ;)

Na ślubach i weselach nikt nie odpowiedział. Może tu??

Polecane posty

O patrz, myślę dokładnie tak samo :) Dzięki, baardzo mi pomogłaś :)

Gość pooomooocna
wg-tak ja na zdjęciu,tylko długa sukienka,ozdoby też-tylko przy biuście,dekold większy-niech przyciąga uwagę :-),materiał miękki,lejący,nie tafta-bo błyszczy (i optycznie przez to powiększa) i jest sztywna,nie ubieraj takiego bolerka,bo dzieli sylwetkę w złym miejscu-przez to ją skraca jeśli sukienka krótka,to krótsza niż na zdjęciu,taka do połowy kolana,będziesz miała dłuższe nogi i buty-z zakrytymi palcami,sorry za krytykę,w moim zamyśle ma być konstruktywna,ale buty na zdjęciu wyglądają jak domowe klapki,no i oczywiście obcas

Gość pooomooocna
pisałam o sukience ze zdjęcia z wesela,miałam przerwę w pisaniu (bo zadzwonił tel.) i nie widziałam tego zdjęcia z suknią slubną,ładna,tylko do niej trzeba mieć zajebistą talię,z mniejszym pasem-to wtedy już tylko pasek,a nie pas nie będzie taka urokliwa,chociaż też niezła ja bym jednak stawiała na styl empire

Ale ja tej na zdjęciu nie mam zamiaru ubierać... Była wybierana na szybko, bez namysłu i wogóle, to tylko taki... wzór mojej figury... A te "klapki", miały obcas, ale niezbyt duży bo byłam w ciąży :) Szukam sukni ślubnej, a nie jakiejś ;)

A może zrób tak- przejdź się po salonach ślubnych popytaj w jakiej sukni byłoby Ci dobrze( w niektórych panie się znają na rzeczy) a potem na allegro ja znajdź albo uszyj podobną

o sory, nie czytałam wszystkiego- nie bardzo masz jak chodzić po sklepach, no wiem że dekolt V jest ok i odcięcie pod biustem też dla takiej figury chociaz pewnie jakas ciekawie zaakcentowana talia też by dobra była, a i podobno literka A jest uniwersalna

Gość pooomooocna
wiem,że to był pogląd na Twą figurę,a nie przykład wybranej sukienki,w przeciwieńswie do większości,czytam wszystkie odpowiedzi i czytam ze zrozumieniem ;-) odniosłam się ogólnie do kroju,że mógłby być podobny,tylko bardziej zdecydowany i wyliczyłam to,co bym poprawiła w tym bordowym stroju-w sumie to musztarda po obiedzie ;-) pomyślałam,ze skoro wybrałaś taką sukienkę,to coś Ci się w niej podobało,więc poszłam tą drogą

Hehe:) ja też nie przeczytałam Twojego drugiego posta, dlatego tak napisałam ;) Nie spodziewałam się, że będę musiała szukać sukienki w tak krótkim czasie...