Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Donnnnnaaa

Jagodzie zrobiło sie głupio, że siedzi na Kafeterii w roczek synka i teraz nie p

Polecane posty

Gość Donnnnnaaa

isze tylko podgląda :D

Gość wal sie
następna lub ta sama suko :-0

Gość ///:::
No przecież sama zakłada o sobie posty ;) Podnieca ją to ;)

moze ciebie podnieca zakladanie postow na wlasny temat :D mnie podnieca zupelnie cos innego ;) OK, zmiatam do lozka

Gość wal sie
wal się to było do autorki i innych obsesyjnych wariatek :-0

Gość matkaizona..................
to spierdykaj jagoda :P see ya tomorrow :D p.s daj barcikowadi buzego buziola w siusiola 👄

Gość ///:::
💤 nudne to już

Jezu czy wy musicie zachowywac jak dzieci? Ja rozumiem można kogoś nie lubieć no bo nieda sie wszystkich kochac lubic itp itd no ale zakladac tysiąc tematów o Jagodze to już jest przesada. Ja za nią nie przepdam nie lubie jak od razu wybucha i dogaduja ciągle innych ale nie wpadlabym na to zeby zakladac co chwile nowy watek o niej. Przeciez wy jej tym radosc sprawiacie. Ona sie z was nabija jak latwo was zdenerwowac a jeszcze lepiej jak latwo zwrocic na siebie uwage. Jest w centrum zainteresowania. Dajcie juz sobie z nią spokoj. Moze kiedys dziewczyna da rowniez spokoj i zaczniej troche grzeczniej sie wyrazac. Ja rozumiem to jest forum ale troche kultury a bedzie milej sie czytalo i wchodzilo na forum. To jest forum ciaza porod macierzynstwo a nie "WYZYJ SIE" i dotyczy to tych co zakladaja bezsensowne tematy o Jagodzie jak i samej Jagodzie ktora nie potrafi z kultura odpowiadac i sensownie tylko od razu jezdzi po kazdym.