Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26-latek

Brak wolnych kobiet po 25 r.z

Polecane posty

lubella 4321 dojrzały psychicznie, emocjonalnie o interesującym spojrzeniu, inteligentny A po czym poznasz że facet właśnie ma te cechy?Skąd będziesz wiedziała że takiego tylko nie udaje?

Gość lubella 4321
nie.. ja zdecydowanie nie szukam małżeństwa... podoba mi się życie na kocią łapę.. (lubię koty:P:P:P).... a po czym poznam? mam bardzo dobre wyczucie jeśli chodzi o ludzi.. ale takie rzeczy da się wywnioskować z rozmowy, w jaki sposób kto mówi, i opowiada o przeszłości.. to co robi teraz.. i czym to argumentuje.. mój pierwszy chłopak był mitomanem, więc jestem bardzo wyczulona na kłamstwo i umiem poznać.. a Ty PGR kogo szukasz?

Gość za trudne pytanie zadajesz

Nie wiem kogo szukam,jak na razie to mam co szukałem czyli spokój ale zawsze człowiekowi czegoś brakuje i ten spokój staje się nie spokojem,a jeśli to nie tajemnica to z jakiej części śląska pochodzisz?

Gość lubella 4321
Ze stolicy województwa

a jak facet niski to juz sie dla ciebie nie nadaje?

Aha,czyli tam gdzie kiedyś na na chwilę mieszkałem,jesteś może z Bogucic?

Gość lubella 4321
Bogucice dobrze znam, ale tam nie mieszkam... a dla mnie kategoria niski tj. niższy ode mnie.. Nie chciałabym mieć faceta niższego od siebie i drobniejszego.. a ja jestem konkretne i do tego lubię ubrać obcasy. a mam 168cm wzrostu

w co ubierasz te obcasy , jesli wolno wiedziec?

lubella 4321 niestety ale za duża odległość nas dzieli,po za tym ja nie lubię miasta a myślę że ty polubiłaś metropolię.

PGR , nie rezygnuj tak szybko. lubella moze byc fajna babka. pzreciez jestes wysoki.

za trudne pytanie zadajesz PGR , nie rezygnuj tak szybko. lubella moze byc fajna babka. pzreciez jestes wysoki. Ale z czego mam rezygnować?A po za tym co ma mój wzrost do tego?

ona lubi wysokich, to masz punkty

podpinam się pod temat kobiety po 25 r. ż. to nie problem. kobieta po 30, bezdzietna. dla takiej chyba dziecko to priorytet. poznać kogoś pół roku, rok i brzuszek mieć. niestety

agent , to twoja dupa na tym zdjeciu?

Chyba już lubella 4321 uciekła :-o A szkoda bo może bym fotkę wyłuskał ;)

Gość napisz ze myslisz powaznie i
podaj maila

Gość lubella 4321
panie pomarańczowy "za trudne pytania zadajesz" a co Ci tak zależy, hm??? ja się przymierzam do drzemki, bo wstałam o 3;30.pa

nie ostrz sobie pazurkow na mnie. nie ten wzrost

Gość kafe yeaty
to żeś.. zjebał sprawę.. a miales chetna kobite

Gość Selvi
PGR moj maz na zakupy ze mna nie chodzil, a mecze to ogladalam w tej naszej malej rodzinie JA, ja mialam spodnie w tym zwiazku :) a atrakcyjna oczywiscie jestem :) daj mi tylko czas, az zrzuce jeszcze 20 kg i pogadamy ;)

Gość Selvi
aaa na ryby chodzilismy i pewnie jeszcze bedziemy chodzili nie raz nawet po rozwodzie :) jestem IDEALEM!! :)

Gość Selvi
i jeszcze dodam, ze obecnie tez przebywam na gornym slasku ale stad nie pochodze a mieszkam zagranica Panie prowokator ja jestem porzucona trzydziestka i ani meza ani dziecka nie poszukuje :) ps. rowniez lubie wysokich, bo wtedy czuje sie mala i bezpieczna w ramionach wysokiego pana :)

EE tam,20 kg to nie dużo:),Ja też nie szukam żony bo mam zamiar dopiero za ok 10 lat zacząć poszukiwania,to że wędkujesz to dla mnie był by naprawdę duży plus bo naprawdę mało jest dziewczyn które lubią te hobby:(.

Gość Podejrzany typek
Selvi, jesteś ideałem? To dlaczego nie oglądałaś meczu w pokoju za ścianą? ;)

a mieszkam zagranica Panie prowokator ja jestem porzucona trzydziestka i ani meza ani dziecka nie poszukuje ps. rowniez lubie wysokich, bo wtedy czuje sie mala i bezpieczna w ramionach wysokiego pana ---- prawie ideał. ;) zrzucać możemy razem. ale ja to tak ok 10kg. do równych 100 bym chciał. może do 95 kg czyli 15 kg. Twoje kilogramy nie przeszkadzają mi w rozmowie. Chyba, że Tobie. ;)

Gość Selvi
pisalam to w przerwie meczu przed wlaczonym telewizorem Podejrzany typku :) a skoro nikt mnie za ideal nie uwaza, musze sie sama dowartosciowac :)