Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

latynoska1989

Co sądzicie na temat takiego faceta... Panowie pomóżcie :/

Polecane posty

Nie odzywa się do mnie na co dzień, nawet nie napisze, czasami udaje zainteresowanego, szczególnie jak wypije ( może się mnie wstydzi :D ) , najczęściej wtedy . Kręciłam z nim w tamtym roku, ale nie wyszło bo zaproponował mi po imprezie bym poszła do niego i się nie zgodziłam, nie rozmawiałam z nim pół roku. Po czym znowu zaczął się odzywać :D Ale dlaczego zawsze jak jest pijany :/ ? Na trzeźwo ucieka :D I już nie daje mi takich propozycji jak wcześniej, nawet mnie nie przytuli, sama rozmowa... Co sądzicie o tym typie :D ???

Gość Nigdy nie bede mial dziewczyny
może jesteś tak brzydka że na trzeźwo nie dałby rady ?

Gość Wolvfram
nie znam odpowiedzi, może jest tak zwanym samotnikiem i dopiero po pijaku lubi pogawędzić albo kręci z jakąś laseczką i tylko czasem się odzywa

Mnie bardzo dziwi jego zachowanie bo jest bardzo przystojny :) jak nie poszłam do niego na chatę zaczął się tak zachowywać wcześniej był bardziej pewny siebie :) :P a teraz nawet nie zadzwoni, no chyba że po pijaku a on tylko czasem pije :D i co ja mam zrobić , doradźcie mi chłopcy bo on mi się bardzo podoba :D :P

Gość Ja wiem w czym problem
Podobasz mu sie , jednak wstydzi sie do ciebie odezwac...Wstydliwy chlopak , a jak wiadomo alko rozwiazuje jezyk w gebie... Powiedz mu o tym co o nim myslisz ( dlaczego gdy jest trzezwy sie nie odzywa, ze to cie frustruje) i powiedz ze chcialabys aby jutro gdy juz wytrzezwieje zadzwonil i umowil sie na to pieprzone spotkanie:) Zgodzi sie bo mu sie podobasz ( na 1000% - sam jestem chlopakiem wiem jak to jest) , a na drugi dzien gdy juz bedzie trzezwy , pamietajac rozmowe , umowi sie z toba bo mu glupio bedzie;)

:D :D dzięki... bo wiesz dla mnie to dziwne zachowanie jest pierwszy raz z czymś takim się spotykam :P w szczególności że naprawdę wydaje się być pewny siebie, i przystojny to on jest :) zawsze miał ładne dziewczyny ale tępe :D :D :D

Gość Alfons Mickiewicz
Zawzdy inteligencja nie byla przez boga nadana i tobie harpiganie o ladaczniczym latynoski wydzwieku... Swoja droga jakie sa dziewczeta z 89 rocznika ..slodkie i naiwne czy moze gorzkie i twardo stopajace po ziemi??

Jestem słodka, niewinna, o latynoskim wdzięku :D złośliwa, niedobra, z charakterkiem jak mawiają :P Nie jestem z 89 rocznika alfonsie Mickiewiczu :D :D

Gość wyydajee mi sie
po pijaku ma ochote na bzykanie, na trzezwo nic od ciebie nie chce, odpusc go sobie

Gość Ja wiem w czym problem
Tez myslalem ze tak moze byc , ale raczej niee

Gość ksiega wiedzy
po pijaku wydajesz mu sie ładna. buziaczki

Gość stara jestes a gluuuupia
jak but

Gość kasiakasiasia
Pewnie młodszy od Ciebie i wstydliwy :D