Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgfgfgddgdgdgg

Śliczne szczeniaczki szukają domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gfgfgfgddgdgdgg

"Do schroniska trafiła matka z 8 szczeniakami, ktore miały zaledwie kilka dni.Były jeszcze slepe. Nie uspilismy ich dlatego, ze walczyłam o to ostro i obiecałam znalezc im domki. Jest ich az 8 wiec chce juz teraz zaczac szukac chetnych. Za ok 2 mies beda gotowe do adopcji! Moge juz rezerwowac! Sa sunie i psy. Matka jest mała." http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs292.snc3/28276_1207805454792_1818367657_412720_2038300_n.jpg Informacja z Facebooka, czy jest ktoś zainteresowany?

Gość gfgfgfgddgdgdgg
Schronisko miesci sie w Józefowie koło Legionowa na ul. Strużańskiej 15

Gość gfgfgfgddgdgdgg
Pani, która się tymi pieskami zajmuje jest z Warszawy

Gość Jestem Ateistka 35
Szkoda ze dla dzieci z domow dziecka nie szukacie tak domow :-O Te psy nalezaloby uspic

Gość gfgfgfgddgdgdgg
To może ty się tym zajmij? Swoją drogą, jak można szukać domu dzieciom z domów dziecka? To są procedury i papiery, zastanów się trochę :O

Gość aaagnie
Śliczny :) Ja mam juz psa. Ale życze powodzenia w nalezieniu im domu

pies a dziecko to dwie zupełnie inne sprawy. chyba nie myslisz, że ktoś ot tak da sie namówić na adopcje dziecka :o i nie mowie, że pies to zabawka, ale wiele osob kupuje psy, a moze by tak po prostu zaadoptować? :P

Gość Jestem Ateistka 35
Kazde wytlumaczenie jest dobre jak sie nie chce wziasc za robote :-O Ja szukam dla Dzieci z Domu dziecka w mojej miejscowosci miejsca w rodzinach

Gość black jack black pearl
Kurwa ateistka dlaczego na swiecie zyja takie osoby jak ty! Utopic no nalezaloby ciebie wstretna babo

Gość jeeeejuuśśśśśś
Jaki śliczny. A jaka to rasa ? I gdzie jest to schronisko ? Jezu jak mogą ludzie tak traktować zwierzęta ?? bez serca.... :( Ja ponad pół roku temu zabrałam z ulicy owczarka niemieckiego sunie która ma 5- 7 lat tyle lat była z właścicielami a tak ją potraktowali... Powinno się karać za to ludzi! Miałam co o tego duże wątpliwości żeby ją zabrać ze sobą i pierwszy raz jak ją spotkałam nie zabrałam jej do siebie do domu tylko kupiłam ponad kilo kiełbasy i ją nakarmiłam... nie zabrałam jej wtedy ze sobą bo się bałam że może jak się oswoi będzie agresywna czy coś... Ale potem w nocy nie mogłam spać cały czas myślałam gdzie ona jest.... i potem na drugi dzień chodziłam i jej szukałam ale niestety jej nie było... dopiero po tygodniu ją znowu spotkałam jak mnie zobaczyła biegła do mnie z całych sił co wiele ich nie miała bo wyła bardzo wygłodzona. Lizała mnie skakała wtedy bez żadnych znaków zapytania zabrałam ją do domu nakarmiłam dałam miejsce do spania... Moje obawy wgl. nie były potrzebne jest wspaniałym kochającym psem słucha się uwielbia małe dzieci opiekuje się teraz swoim szczeniaczkiem jest wspaniałą matką tylko ma jedną wadę mieszkam na wsi i łapie kury i kaczki...ale mimo to bardzo ją kocham

Gość black jack black pearl
Ty szukasz miejsca dzieciom, skoro masz takie podejscie do zwiarzat to jakie musisz miec do dzieci????

dlatego nie szukamy bo łatwiej wziąsc psa niz dziecko czy zadowala cię ta odpowiedz? uspic? a niby dlaczego? te psiaki tez maja prawo zyc

Gość Wychowany na czlowieka
Ja topie szczeniaki. Ale trzeba je ustopic zanim blona zejdzie im z oczu bo potem to niehumanitarne.

ja tez miałam psiaka ukradłam go ludziom z podwórka bo go bili kopali i głodzili więc zaczaiłam się w nocy i siup wywiozłam do domu no kto to słyszał zeby szczeniak na łancuchu przy budzie siedział? wstretne ludzie bez serca a dzieciaki na moich oczach kopały go po pysku zwyrodnialcy mam nadzieje ze szczeniaczki znajda włascicieli

Gość gfgfgfgddgdgdgg
Ateistka, ty szukasz dla dzieci, ja dla psiaków. W czym problem? Aż tak nienawidzisz zwierząt? Apeluję: jeśli ktoś z Was może przygarnąć psiaka, lub zna kogoś, kto może, proszę o kontakt tutaj a ja pokieruję do Pani, która się tym zajmuje :)

Gość obronca praw zwierzattt
Wychwany na czlowieka, - zgloszony do moderatora, mam nadzieje znajda sie po IP madralo

Gość gfgfgfgddgdgdgg
"a dzieciaki na moich oczach kopały go po pysku zwyrodnialcy" Ja też widziałam coś podobnego :O Mi nigdy do głowy by to nie przeszło. Kto wychowuje te "dzieci"?

wiem jakbym mogła tobym normalnie za takie cos kopa w dupe zapaliła przykład pewnie od rodziców zaczerpniety a potem rosna bandycci mordercy

Gość do gory
:)

Gość no to do góry :)

Gość podbijame
upa upa

Do tej co pisala ze nalezy je uspić a domow szukac dla dzieci! Ja bym ciebie pizdo jako pierwsza uspiła bo nie zaslugujesz na to zeby zyć a te biedne pieski są wiecej warte niz ty!!!!!!!!! podnosze temat