Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upikk

jagoda dla Twojego synka najlepsze życzenia od CAŁEJ KAFETERII!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość upikk

a tak na przekór tym które ciągle o Jagodzie piszą źle!!!!!

Gość eye...
Wszystkiego najlepszego dla synka.

Gość o ja pierodylam
:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O

Gość upikk
a ile jest matek które całymi dniami na kafe siedzi????????? dajcie jej juz spokoj. Wstawiła w stopkę informacje że synek dzisiaj konczy rok i juz jakies dziewczyny jej z tego powodu dogryzają. kurde ile w takicg ludziach nienawiści, braku zrozumienia itp. Każdy jest inny ma inne zdanie na różne tematy. Nie każdy może być omnibusem!!! Przyznam szczerze że jeśli gdzieś jagoda coś napisała to było to logiczne i tak jak z reszta sama dodaje jest szczera i pisze jak sądzi. Co by było gsybyśmy miały wszystkie takie samo spojrzenie na świat. Było by strasznie nudno!

Gość nie życz
nie życz drugiemu co tobie niemiłe :-0

Dzieki bardzo 👄 Naprawde wzruszylyscie mnie bardzo tym topikiem... W sobote Bartus mial robione przyjecie urodzinowe, byl torcik z jedna swieczka, masa gosci, troszke prezentow ;) i ogolnie bylo fajnie. A tym ktore popisaly sie znjomosci wulgaryzmow i jezykiem patologii mowie FUCK YOU. I mam nadzieje ze dotrze.

jagoda chociaż cie nie lubię bo jestes chamska ale zyczenia dla twojego Synka złożę: Wszystkiego najlepszego!

Gość alez wy madre jestescie
jedna przed druga , popisujecie sie swymi madrosciami zyciowymi a tak naprawde nic szczegolnego nie macie do powiedzenia tylko wyzwiska krytyka i to jest ta wasz inteligencja ,czy w domach pracy na codzień tez takie jestescie bo to jedna obłuda i dwulicowosc co wam to daje satysfakcje ze mozecie kogos tu na kafe gnebic , przestancie i dorosnijcie w koncu - nie zyczcie drugiemu tego co same nie chciałybyscie w zyciu przejsc los jest czesto okrutny i płata figle jeszcze mozecie zapłakac jagoda jestes ok, zycze twojemu synowi wszystkiego co naj , niech bedzie dla ciebie pociecha i radoscia w zyciu a tymi wszystkimi komentarzami sie nie przejmuj , bo jako jedna z niewielu tu jestes szczera i masz odwage pisac to co uwazasz szczerze , pozdrawiam

Gość 521
Też wszystkiego Najlepszego dla Synka z okazji Roczku.

jagoda jestes ok, zycze twojemu synowi wszystkiego co naj , niech bedzie dla ciebie pociecha i radoscia w zyciu a tymi wszystkimi komentarzami sie nie przejmuj , bo jako jedna z niewielu tu jestes szczera i masz odwage pisac to co uwazasz szczerze , pozdrawiam a czy ma prawo obrazać inne uzykowniczki/ uzytkowników?

Gość retty
jagoda wszystkiego najlepszego dla Bartusia

agata_bbb, nie mam prawa nikogo obrazac to fakt . Ale jak ktos zaklada durny temat o tym czy zaszla taka jedna z druga w ciaze to mnie trafia i niestety klne :( Obrazam tez tych ktorzy mnie obrazaja. Jeszcze raz dzieki. Maly juz spi. Dzis szalal tak ze nie moglismy mu wszyscy dac rady :O jakiegos powera dostal. Kochany jest ❤️

skoro wy obrazacie ja to co sie dziwicie , czesto jej wypowiedzi sa bardzo brzydko komentowane wiec ma prawo sie bronic , wy wszystkie miastowe jestescie z wyzszym wykształceniem z super płatna praca ze tak ja ponizacie , prosze przestańcie juz bo to juz przkroczyło granice , nie musicie sie z nia zgadzac kazdy ma swoja recepte na zycie

dobra, dajcie juz spokoj. Dzis nie bede sie z nikim klocic bo jestem w swiatecznym nastroju :)

jak to był do mnie to gratuluje inteligencji , szkoda ze z tej słodkiej buzi taki jad wypływa ,

ale ja cie nie obrazam i nie wyzywam ,i w czym lepsza teraz jestes od jagody , nic dodac nic ujac , a potem nie dziwota ze sie dziewczyna broni jagoda znam twoje okolice - ładnie tam mam rodzine w ptaszkowej pozdrawiam

Gość buzi buzi buzi
:D:D:DDDD:D:D:D:D

nie obrazam cie wiec nie wyzywaj mnie dobrze , a jak ci sie nie podoba to co pisze to nie czytaj i nie komentuj , pozdrawiam