Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlueSunshine

Ile jest warte życie? pożesz uchronić jedno! ocal od uśpienia:(

Polecane posty

Gość BlueSunshine

Nie mam już pojęcia, gdzie mogę prosić o pomoc... Desperacko zbieramy pieniążki na pomoc dla Jasperka.. Jasper, to niewidomy piesek, owczarek, przebywa obecnie w schronisku dla zwierząt, które zdecydowało o jego uśpieniu... Próbujemy ocalić go przed śmiercią, i zbieramy pieniążki na dom tymczasowy dla pieska, jednak potrzebne są nam deklaracje na utrzymanie pieska:( Jeżeli nie uzbierają się pieniążki, Jasper zostanie uśpiony do soboty.. Więcej o piesku : http://www.dogomania.pl/threads/1879...aracji.-Pomocy!!! Byłabym bardzo wdzięczna za jakąkolwiek pomoc.. wystarczy tylko trochę żeby uratować Jasperowi życie.. Pomożesz ? Jeżeli ktoś chciałby pomóc, proszę o informację tutaj, na e-maila (cherrycherrylajla@gmail.com) albo na stronce dogomanii której adres jest wyżej podany... Proszę, każdy grosz się liczy, czy on naprawdę zasługuje na śmierć?:(:(

no może ja i nie mam serca, ale lepiej uśpić niż potem miałby umrzeć w jakiś inny sposób, tak przynajmniej nie bedzie świadomy.

Gość Kitihihih
A ja podbijam! fajny pies, szkoda go

Gość pajacyk z pajacykowa
Strona sie nie wyswietla.

Gość ugkyukyukl
szkoda psiaka :( okrutne jest życie....

Gość podaj jakiś numer konta
to chętnie coś przeleję (niewiele, bo sama narazie nie mam a do wypłaty jeszcze tydzień). Weszłam na Twojego linka, ale tam nie ma konkretnego numeru żeby coś przelać

Gość BlueSunshine
Wszystkie informacje, typu numer konta dam na email, cherrycherrylajla@gmail.com Link do stronki, to : http://www.dogomania.pl/threads/187934-Niewid omy-ONek-Jasper-ma-czas-do-soboty-26.06.-Brakuje-320-z%C5%82 -deklaracji.-Pomocy !!!

Gość BlueSunshine
Wszystkie informacje , typu numer konta dam na email, cherrycherrylajla@gmail.com Link do stronki, to : http://www.dogomania.pl/threads/187934-Niewid omy-ONek-Jasper-ma-czas-do-soboty-26.06.-Brakuje-320-z%C5%82 -deklaracji.-Pomocy !!!

Gość stół bez nogi
jeszcze raz link prosze

kurcze, chcę wysłać maila do Ciebie, ale wyswietla mi się komunikat, ze adres niepoprawny

kurcze, chcę wysłać maila do Ciebie, ale wyswietla mi się komunikat, ze adres niepoprawny

kurna, przepraszam ze tak marudzę, ale kopiuję ten adres i dalej mam ten komunikat na czerwono, że adres niepoprawny. A czemu nie chcesz podać tego numeru tu na kafe?

jesli pies ma czas do soboty to mogę go wziąć nawet i do siebie.. bedziecie miec wiecej czasu na uzbieranie tej kasy na dom zastepczy czy co tam

W moim podpisie jest numer stronki:) Bo potrzebne są również dane do przelewu, tzn adres zamieszkania, których nie chcę umieszczać na głównej stronce. Możesz zalogować się na stronie wyżej, i napisać do mnie wiadomość, albo napisać w wątku, i Ci te dane podamy...

Husky a skad jesteś? Każdego kto chce pomóc pieskowi, zapraszam do wątku Jaspera ze stopki... zapraszam do rejestracji na dogomanii, tam znajdziecie więcej konkretów odnośnie sytuacji pieska..

Kotka dziękuję! W końcu mail poszedł, zrobiłaś jak radziłaś. Ech...człowiek ciemny czasem

tzn. zrobiłam jak radziłaś

Gość daj tam ogloszenie tez
Sproboj tez na www.wizaz.pl na dziale plotkowym,tam tez ktos pomoze ,ja wplace ale dopiero jutro Moj pies tez byl niewidomy po cukrzycy :(

Gość daj tam ogloszenie tez
Gdzie tam jest nr.konta?

numery kont są podawane prywatnie, gdyż konta na jakie zbiera się pieniażki, sa prywatnymi kontami wolontariuszek, a gdy suma się uzbiera, są przelewane na hotel dla zwierząt, mam nadzieje że tym uda nam się jaspera uratowac.. numery konta jasperka mogę podac Ci poprzez mój email, cherrycherrylajla@gmail.com ( jeżeli są w emailu jakies spacje, to prosze je usunąc, forum samo dodaje spacje nie wiem czemu) lub zalogować się na forum dogomanii, i tam Ci równiez możemy podać poprzez forum dane do przelewu, ale ja osobiscie zajmuje sie jasperkiem, kazdy pies ma oddzielny wątek na forum dogomanii. mam nadzieje ze w miare jasno wyjaśniłam sytuację.:)

Gość a dlaczego..
sama go nie weżmiesz jak ci tak żal tylko chcesz kasy?