Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozory myla to nie to

Czuję że własnie rujnuje sobie życie i przyszłość...ale nie chce mi sie zmieniać

Polecane posty

Od kilku tygodni pije codziennie. Nie że jestem alkoholiczką ale ze znajomymi chodze na imprezy i tam pije. Potem wracam do domu koło 8 rano i kłade się spać skacowana. Tak mi mija dzień.Jem tylko rzeczy podawane z ketchupem (hamburger,kebab itp). Na imprezach kleje się do jakichś obcych w sumie chłopaków. Ostatnio poszłam do szkoły tylko dlatego że mi się sikać chciało a wracałam z imprezy koło 7. Nie potrafię się tak z dnia na dzien zmienic. Czy też uważacie że się staczam? Że nie zdam matury którą piszę za rok i że zawalam sobie przyszłośc, studia ?

Gość a kiedy przyjdzie po mnie.....
ja też sobie rujnuje i też nie chce mi się nic zmieniać

Gość nie zeby cos ta,mz
lepiej żebyscie sie ogarnely zanim będzie za późno. ja leżałam już na samym dnie przez alkohol, na szczęście w pore się "obudziałam" z tego marnego snu

Najgorsze że teraz wakacje się zaczynaja i na pewno bedzie co chciwle u kogoś impreza. Postaram się odmawiać ale jak długo można

Ja nie chodzę na imprezy takie zwykłe. To domówki na które idziesz tylko żeby wciągnąć kreske i się zapić.