Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

msciciel

jak upokorzyć kobiete

Polecane posty

dzisiaj dowiedziałem się od mojej koleżanki, że widziała jak moja dziewczyna idzie trzymając za rękę innego teraz tylko myślę o zemście jak upokorzyć dzi.. żeby wiedziała że traci to co najlepsze dawac pomysły

Gość Zdziwionnnnaaa
A może to właśnie Twoja koleżanka jest dz.... warto najpierw sprawdzić...

Gość pozory myla to nie to
hehehe... najpier się dowiedz czy to prawda bo jeśli koleżanka sobie wymysliła to tylko stracisz dziewczyne. Też sie jej pokaż za ręke z innym

No właśnie. Może ta "koleżaneczka" jest w Tobie skrycie zakochana i tylko planuje Ci rozbić związek? Sprawdź, a nie oceniaj pochopnie.

facet powinien wierzyć najpierw swojej kobiecie a nie jakieś innej, koleżance. Tu potrzeba najpierw rozmowy a nie upokorzenia od razu. Przemyśl to.

Gość Zdziwionnnnaaa
To może jeszcze gorzej:) Pamiętaj, tak naprawdę nie ufa się do końca nawet sobie:) Tym bardziej, że Ty jesteś koleś,a ona babka i rozchodzi się o inną babkę (na dodatek Twoją)

muszę pomyśleć jak sprawdzić na pewno ze swoja dziewczyna nie bede rozmawiał muszę mieć dowód wtedy mnie popamieta

" znam ją wiele lat jest jedną z dwóch osób którym ufam" Takie kurewki są najgorsze. Wiedzą, że im bezgranicznie ufasz i dlatego uwierzysz im, nie dziewczynie.

Gość dykta ciepła i piwko wygazowan
Jak jesteś idiotą to se weźmie lepszego kretyna ta durna baba . . . to proste jak mężczyzna znajdzie kobietę atrakcyjniejszą to zostawi swoją . . .

dykta ciepła i piwko wygazowan spier.. jestem porządnym mężczyzną kobiety nawet jak wszystko mają to zdradzają bo mają kurewską naturę jesdli jej coś nie pasuje niech powie w 4 oczy a nie kłamie

Gość niestety jesteś tylko
dodatkiem do penisa, ciulu, zapewne mikro, dlatego dziewczyna poszukała sobie innego.

Gość parszywy mizogin
ta koleżanka kłamie, a ty już się będziesz mścił, oby jak najszybciej. Niech ta dziewczyna zostanie wolna i poszuka sobie normalnego faceta. Nie zasługujesz na nią.

nie koniecznie kałamie. mi po powrocie z wakacji tez mówili ze widzieli mojego z inna ja nie wierzylam i nagle sie zaczeło psuć a jakiś czas potem już sie dowiedziałm ze ona jest w ciąży... wiec jeśli to jet ktoś komu ufasz w 100% to możesz ja zgnoić luzik... ale też nie miałam pomysłu na zemste i najbardzie go bolało to ze wyszłam z twarzą...

Gość Edddddda
czy musicie napierdalać jakimiś tekstami.. myslicie, że kmus się zal zrobi znienawidzonej osoby? dojebcie jakis zajebisty żarcik a nie. -..- hm.. ja jestem za wymiocinami w plecaku ;D

Gość .,;l/.
pokaż jej golego pena

Gość Niewiemcomyslec...
Sprawdz to najpierw, zebys pozniej swojej decyzji nie zalowal, bo moze byc juz za pozno!

Gość znawca duszy kobiecej
Bo zeby kobiete naprawde zdobyc to trzeba ja najpierw upokorzyc -to tak jak z dzika klacza-ujezdza ja sie az stanie sie potulna.Z tą to daj juz sobie spokoj .To ona ciebie upokorzyła i z tego juz nie bedzie fajnego zwiazku.

Gość rtyrtytry
autor chyba jest chyba jeszcze gimnazjalistą skoro za pewniaka uznaje to co usłyszał tylko od jednej se stron... i uważa ze ludzie nie potrafią kłamac dla własnych korzysci... chłopie wez sie do nauki bo ci iloraz inteligencji spadł do zera...

Gość rtyrtytry
znawco - od siedmiu bolesci...a powiedział ci ktos kiedys ze facet w zwiazku jest głową a kobieta szyją?? tylko ze kobiety sa na tyle sprytne (a faceci jako ze są prosci, na tyle głupi) zeby umiec tak zmanipulowac facetem aby ten uwierzył ze to on rządzi..

Gość takie tam duperele
Dziewczyna cię przejrzała, ty mściwe goowno, i znalazła sobie normalnego. Brawa dla tej laski :)