Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a kiedy przyjdzie po mnie.....

Świat się stacza.......

Polecane posty

coraz więcej katastrof, chorób, biedy, bezrobocia, samobójstw, wojen.............. a ten XXI wiek miał być taki piękny, a ludzie zarabiają po 1000 zł żeby przeżyć miesiąc ...... a w sklepie sprzedają buty za 1500 zł ten świat nie ma sensu , ten cudowny XXI wiek

Gość kiedyś też było okropnie
ale się o tym nie słyszało bo nie było tv

Nikt nie obiecywał że życie będzie łatwe czy sprawiedliwe .Każdy jak najwięcej chce zarobić więc nie dziw że ceny są wysokie A praca za 1000 zł to chyba ludzie bez wykształcenia za tyle pracują

no i dlatego się stacza........ jak ludzie byli wielu rzeczy nieświadomi to lepiej się żyło, a teraz??? depresje, bezsens życia, samobójstwa, zawiść, zazdrość........ to wszystko nas wykańcza

Przez TV ludzie uważają że muszą to kupić czy co innego zrobić Tv manipuluje ludźmi Czy jest choć jedna osoba tu która coś kupiła w sklepie i potem stwierdziła że jej to nie było potrzebne ? Pewnie jest reklamy mają nas omamić byśmy tylko kupili dany produkt.Moim zdaniem nie warto oglądać Tv bo to złodziej czasu na którego szkoda życia .

no ale wszędzie nas atakują reklamy..... nawet ludzie to chodzące reklamy, idąc ulicą zwracamy uwagę na ludzie na to co mają ubrane i jak nam się to podoba to też chcemy takie coś mieć, przed tym nie uciekniemy

nawet ludzie bez wyksztalcenia powinni dobrze zarabiac......poprostu wiecej sie napracuja fizycznie!!! a te 1000 zl to jak niewolnik!!! mysle ze to autorka miala na mysli!!

Dużo zależy od człowieka rzeczy materialne nie są najważniejsze jeśli ktoś uważa inaczej to żal mi go .Np co z tego jak będziemy mieć kilka aut niezły dom a przyjaciół nie prawdziwych i więcej zazdrośników i wciąż posądzeni o kradzieże .Skoro ktoś ma tak dużo a ja nie to on musiał to ukraść ? Pewnie nie raz tak ludzie mówią ja tam mam to gdzieś bo wiem ile znaczy prawdziwa przyjaźń Zaraz mnie ktoś zjedzie no trudno .