Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NN.K.

NERWUS

Polecane posty

Gość NN.K.

Znacie jakies sposoby na nerwy ?? Ja nie wiem co sie dzieje zemną ale jestem straszny nerwus ,dziwie sie ze mój facet jeszcze zemną wytrzymuje potrafie go powyzywac od najgorszych ,nawet kilka razy go uderzyłam w nerwach ,wyrzucałam z domu ale zawsze jak sie juz uspokajałam prosiłam o rozmowę i znowu było dobrze.Mam takie czasem uczucie że mnie nosi i jak sie nie wydrę albo czegos nie zrobie to nie wiem co mam ze sobą zrobić. Mamy razem dzieci ,najgorzej że one to widzą czasem i na nie potrafię nakrzyczeć ale to juz bardziej jak cos zbroja . Nie chce nikogo krzywdzić nie wiem jak sobie z tym poradzić :( Boje sie ze przez to wszystko zniszcze nasza rodzine a potem bedzie juz za puuuzno...:(

Gość NN.K.
NO TAK ALE JAKI ,NIE WIEM:( CZUJE ŻE TRACĘ MOJEGO FACETA ,CZUJE ZE DZIECI SA NIE SPOKOJNE ,KRZYCZĄ DENERWUJĄ SIĘ NIE WIEM CO ROBIC:(

Gość coffeeblack
Może jakiś sport? Jak się pożądnie zmęczysz przez kilka godzi dziennie, to może nie będziesz miała siły denerwować się bez powodu.

Gość NN.K.
hmm co powoduje sama nie wiem czasem o byle co zaczynam sie denerwowac np dzis była kłótnia ,ze moj facet nie pchał wózka z małymi albo ze nie przynosi do domu tyle pieniędzy co potrzeba ,tez o to ze nie ma samochodu rózne takie głupoty ale tez są poważne sprawy jak np bylismy w sklepie po zakupy zaczeliśmy sie kłucić a on zostawił mnie ze wszystkim i poszedł do znajomych pić i wrócił o 2 czy 3 nad ranem .Ogólnie ejstem bardzo pamiętliwą osoba i np jak jest dobrze to jak mi sie coś przypomni to zaczynam powoli sie w kurzac i nakrecac i znowu denerwowac i wybucha awantura