Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna tęcza

Szukam porady od kafeteryjnych prawiczków

Polecane posty

Gość czarna tęcza

tylko napiszcie coś sensownego. Naczytałam sie już wielu wpisów na kafe facetów, którzy narzekaja na swój los i wiedzą, że kobiety nie dla nich.... jednak do rzeczy. Mam pytanie, co musiałaby/ albo jak powinna zachowywać sie dziewczyna którą jesteście zauroczeni żeby znajomość się rozwinęła?

Gość mareuszekk
4-pak w ręku musi mieć i juz sie robi miło :)

Gość czarna tęcza
nie ten typ faceta :)

Gość mareuszekk
a co jakaś ciota co piwa nie piła nigdy? :o

Gość hhhjjkkk
Szczerze to powinna przejąć inicjatywę i traktować jak swoją własność.

Gość czarna tęcza
facet jest jakis nieśmiały, wiem ze długo z nikim nie był, o ile wogóle kogoś miał...nieśmiały chyba przy mnie bo pracuje wśród ludzi i prowadzi wykłady, a samo zaproszenie na kawę ledwo mu przeszło przez gardło trochę mnie zastanawia, bo jak przychodzi to wchodzi taaaaki szczęścliwy, uśmiechnięty i oczy mu promienieją :D ale prawie nic nie mówi... chyba ja muszę się tym zająć, tylko nie wiem za bardzo jak...:O

Gość czarna tęcza
nikt nic nie napisze? tylko użalać się umiecie że będziecie sami i pisać jak to kobiety o was nie zabiegają?

Gość prawiczek z kafeterii nl
A co mamy napisać , z nami babki nie chodzą na randki .

My zwyczajnie prowadzimy nieciekawe życie, a nie mamy innych atutów (dobra sylwetka, duże zarobki). Wiec kobiety rezygnują bo by z nami nie użyły ot cała tajemnica prawiczków z kafeterii.

Gość czarna tęcza
ok - prowadzicie nudne życie ale jak pojawiłaby sie kobieta która wam sie podoba to jaka powinna być wobec was, żebyście nie nawieli z wrażenia że sie wami interesuje bo ja nie wiem,czy mam być bardziej otwarta i sama tę kawę zaproponować czy poprostu czekać aż facet wychodzi swoje próby i w końcu sie odważy?

Nie ma różnicy możesz go zaprosić. To że nie dupczył dziewczyny to nie oznacza że się ich boi.

Gość czarna tęcza
w zasadzie to nie wiem czy jest prawiczkiem, ale tak jakoś intuicyjnie ...... robi jakieś dziwne podchody do mnie, przychodzi prawie codziennie do mojej pracy,niby cos załatwia i mówi że przyjdzie jutro/w nast tygodniu....w końcu dziś był, powiedział, że wpadnie w poniedziałek z czymśtam, a ja że to nie takie ważne, to się wygadał, że przyjdzie bo ma pretekst żeby przyjść...matko :O

Gość fajansiarz
Ja bym proponował przejąć inicjatywę, przynajmniej na początku - prawiczki z reguły tego potrzebują. Potem ewentualnie, jak poczuje się pewniej, to może sam też się jakoś wykaże.