Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perswazja12

co zrobic z tą znajomością

Polecane posty

Gość perswazja12

chłopak chciał nawiązać ze mną rozmowę, wiele razy, ale ja byłam nieśmiała i bałam się na tyle, że wyszło na to, że go spławiłam i olałam, a tak naprawdę w głębi serca bałam się choć trochę chiałam. on potem dał sobie spokój, zresztą ja też miałam wtedy dość. po kilku miesiącach gdy raz go zobaczylam na uczelni i wymienilismy spojrzenia, to wszystkoc co do nigo czuje do mnie wrocilo, tzn sympatia, lubie go a nie bede ukrywac, ze chcialabym czegos wiecej. Ale nam po prostu nie wyszlo. I wiem, ze on potem czuł złość do mnie i mi dokuczał. minelo kilka tygodni mam do niego nr gg, raz napisalam, chcialam o tym pogadac, tak w ogole chcialabym go lepeiej poznac, nawet jesli by nic z tego nie wyszlo, ale chce go poznac, fajnie sie rozmawialo, ale nie zaczelam wlasciwego tematu bo sie bałam. w ogole za bardzo sie tego boje, ale wiem, ze chcialabym. no i teraz zastanawiam sie czy do neigo napsiac jeszcze na gadu, moze wciaz jest na mnie zly, ale jak pogadac z nim o tym co bylo? czy do tego nie wracac? czy dac sobie spokoj, choc codziennie o nim mysle, juz od kilku miesiecy. tak naprawde nigdy z nim nie rozmawialam o sobie czy nim, chodzilismy razem na duzo zajec, bo jestesmy na jednym roku, a teraz konczymy srudia i jeszcze bardziej mi smutno, bo moze by cos z tego bylo. a moze jestem zbyt naiwna? pomózcie

Gość perswazja12
jak z nim porozmawiac? co mu powiedziec?