Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojekłopoty

dziś mam sądny dzień z blogspotem!

Polecane posty

Gość mojekłopoty

Wy też tak macie? W chwili gdy siedzę przed kompem i myślę o usunięciu 2 moich kolejnych blogów z blogspotu - patrzę, a tu nie wymagają już komórki przy rejestracji. No przestańcie! Przecież e-mail powinien starczyć. Poza tym kto bogaty ten i tak się wycwani na kilka komórek. I będzie miał jedną na kartę byle się zalogować. Tylko biedni będą poszkodowani! Jak ja - na czarnej liście dłużników. Myśląc o tym i tysiącu innych sprawach słuchajcie zaczęłam próbować mimo wszystko otwierać blogspot i... działa. Działa poprawnie. Sądny dzien dziś mam na blogspocie. Aż się poryczałam ze złości po południu - no ale trudno - czasy BIG BROTHERA. No ale działa - zobaczymy co dalej...

Gość mojekłopoty
usunęłam 4 blogi z tego blogspota dziś albo 3. Mam dosyć na dziś. I jeszcze wyleczyłam zęba - nie ja - no ale już koniec. Wiecie - blog przydatna rzecz. I tak bym sobie kupiła bezsensowną komórkę z czasem na adres na blogspocie - na pewno tak się da. Ale co z tego? fikcyjna komórka, żeby się zarejestrować i co? I tak wymyślę, że mnie nie ograją. No komputer jedynie, ale to jest szpiegowanie - to jest złe. Po dobroci kto chytry i uważny ten i tak się nie da oszwabić :(

Gość mojekłopoty
Powiem wam wiele moich kłopotów jest z tego, że nigdy , no nigdy nie zastanawiałam się nad tym CO TO SĄ SZPIEGI , po co ludzie się szpiegują. Wiecie dlaczego tak jest? Bo ludzie mało obserwują. Są złymi obserwatorami i muszą wszędzie nosem niuchać, że tak napiszę. Nie mają jakiejś takiej wyobraźni psychologicznej. Przecież wiele można w drugim człowieku przewidzieć - psychologicznie, nie? Jeśli dany człowiek jest ustabilizowany emocjonalnie. To może, to ewentualnie, a tego nie, to nie jego sprawka. Najwyżej - szok, ale się ktoś pomylił. ale wiecie latać z uchem przyłożonym do ściany? No jak mowa o kasie albo ktoś planuje morderstwo, nie? Bo tak? Co ci da instytucja ściany z uszami w życiu. Nie lubię takich ludzi - to źli psycholodzy, a ponieważ od takich oberwałam nie znoszę ich już. Powinni być bardziej inteligentni emocjonalnie i tak ogrywać ludzi, a nie łazić i węszyć za nimi jak jakieś psy gończe. Jak to wysysa energię w człowieku. Coś strasznego. Jak ci co chcieli komórkę moją na blogspocie!!! To samo :(

Gość nie jem nic co ma mąkę w sobie
przecież jest tyle portali, ghdzie mozna zalozyc bloga bez takich bajerow jak na blogspocie

Gość mojekłopoty
No właśnie - ja tam dużo piszę. Nie po angielsku co prawda, ale też pisałam po angielsku jednak trochę tylko. Tylko nie wiem - jak wrzucę sobie na polską komórkę numer ewentualny z blogspota to mi się cała ta komórka zasyfi jak dla mnie. jakaś energia z niej przejdzie zachodnia - bo wiecie DLA MNIE - to jest pisanie, w komórce też piszesz i tyle. No bo SMS a ci wyślą, a co - najwyżej mówić by musieli, ale ja wolę sms. Bez sensu wszystko zresztą. Musiałabym mieć oddzielną komórkę dla nich - obcojęzyczną. Jak dla mnie. Bo ta Polska to taka... nie blogspotowa jak dla mnie. Nie wiem czy dobrze czy źle - kiedyś uważałam, że źle, dziś nie wiem co o tym myśleć. No ale... tak jest i już. Czy polska ma być blogspotem? Dobrze by było, ale nie jest. ci ludzie są inni tu i tam. Nic podobnego.

Gość mojekłopoty
Wiecie - nic nie jest strasznie złe, ale mam wrażenie , że to jest zaglądanie mi do toalety już. No nie - to już nie chcę. A to jest z polskich banków wirtualnych na pewno. Ja nie wiem zresztą. Najwyżej pójdę gdzieś indziej. Ale lubię ten blogspot. Tam jest dużo fajnych fajnych blogów, fajne tapety, fajnie sie pisze na blogspocie - szybko się go tworzy, nie psuje się, niczego nie usuwają w ciągu 5 lat. Choć już ostatnio sie popsuli, ze 3 tapety sa tylko do wyboru. A teraz ta komórka? To przeczy idei bloga. No nie może tak być - mogą zażadać e-maila i nawet adresu mojego, ale komórki? Dziwne.

Gość mojekłopoty
Mogą JAK DLA MNIE zażadać mojego adresu, a ten mogę wpisać prawdziwy POWAŻNIE albo głupi - tak jest wszędzie w necie. W książkach free - byle gdzie. Przecież opni też mogą publikować te blogi, powinni sobie ustalić zasady praw autorskich lepiej, a nie mędzić jak dla mnie. Żeby zarabiać na tych blogach, pokazywać je - jak już to w to powinna wejść telewizja - jakiś program - CO NOWEGO NA BLOGSPOT.COM ale komórka? No wariaci jak dla mnie :(

Gość mojekłopoty
przecież oni - tak chciałam napisać. I wiecie - powinni w takim razie tak zmienić szatę graficzną strony , żeby dążyć do tego by ludzie podawali prawdziwy adres i telefon - i wtedy mają to o co im chodzi - jak w księgarniach, sklepach - wiecie, nie? No i polityka prywatności - dalej co robią z blogami, mogą pisać do użytkowników czy np. godzą się na upublicznienie bloga w telewizji np. bplog o znaczkach albo moja kolekcja czy hobby. Takie rzeczy uważam powinny być, a nie MojA KOMÓRKA I SMS. No to jest CHAMSTWO :(

Gość mojekłopoty
Albo może być płatna rejestracja. To jeszcze też może być. No to blogspot jest płatny od dziś i tyle. I tez luzie zapłacą bo to jest bardzo miłe miejsce - ja uważam. Ale komórka? Ja im dam komórkę moja!!! :(

Gość mojekłopoty
wiecie - np. zlikwidowali bezpłatne strony www geocities - dlatego tak sie WNERWIŁAM na ten blogspot. I geocities już nie istnieją od chyba zeszłego roku - free oczywiście (darmowe), ale pół roku pisało, że sie zmieniają i wszystko jest płatne i usuwać swoje rzeczy jak ktoś nie chce płacic. O to też rozumiem - zamykają geocities, nie ma i już. Ale telefon do geocities? To jakiś nonsens skądś mi znany niemniej... :(

Gość mojekłopoty
O Bachledzie blog? Za duże masz wymagania. Wyrodnymi matkami sie nie zajmuję. I tyle. Pisałam o niej bo ... w domu byłam. Mogłam nie pisać ale to była opowieść z serii SAMO ŻyCIE. Teraz powinna być w mediach, a gdzie jest? Ale wiecie - oni nie tylko na Polskę się zmawiają. Oni muszą myśleć na dwa fronty USA. Polska to za mało. To jeszcze trochę potrwa moim zdaniem jak sie umówią. Ale tu powinni być Niemcy, jak nie będą to już mają ciężej. No niby tak jest. Oczywiście dalej wszystko może się zdarzyć, ale... i tak nie chodzi o Polskę i wcale by tu nie musieli przyjść bo oni dokładnie wiedzą o co chodzi i tu przyjdą tylko strategicznie jak dla mnie - USA. Ale wcale by nie musieli. Jednak moim zdaniem dużo zalezy od wielu rzeczy bo to jest np. pytanie o Moskwę. Czy im jest potrzebna Moskwa w ogóle? Takie pytanie proste - co tam będa robić w tej Moskwie? Dłubać w nosie?

Gość mojekłopoty
Wiecie - żeby zrozumieć teraz myślenie amerykańców to jest to trudne. Oni są moralni, Niemcy to dziki. No i teraz jakie jest ich myślenie? Przewrotne trochę - bo jest takie - co to za narody, że się nie upominają o ludobójstwa. I myśląc sobie obozami koncentracyjnymi. No myślenie jest negatywne? Czemu. Z tego Katynia polskiego jakoś. No że Katyń mało sławny to nikt nie wnika, ale czemu tak myślą? 6 milionów ofiar. No później się upominano, ale za czasów wojny nikt sie tam specjalnie tym nie przejmował. i ten Auschwitz jest w Polsce i to tak wciąga wszystko i wiecie - to ściąga na Żydów w USA bo oni już przy tym myśleniu mieli być wyrzuceni. Ktoś mi powie ograne gwiazdy - błąd. Ich miało już nie być. Już miało być cicho z gwiazdami bo gwaizdy są od Zydów - to jest pomysł Żydów. Bo kilku innych zarobi - bez sensu zupełnie. No ale zostaje. A resztę niech sobie każdy wymyśli kto myśli - logicznie sobie idźcie - pytanie zawsze - czy ktoś się upomni o ludobójstwo? Ludobójstw robić nie będą. Jedziemy dalej. No i tyle. :(

Gość mojekłopoty
wiecie - bo Niemcy ludobójstwo planowali. Mieli plany - wyniszczyć Zydów. Oni nie mają takich planów, najwyżej sie zdarzy. i tyle. Nie chcą. Także trzeba się poddawać i tyle. Oni postawili na moralność, Niemcy? Jak chcą to sie przyłączą - nie mogą na nich liczyć. Oni mają francję i Anglia - ale Anglia się z nich śmieje , że mieli się z nimi trzymac. Może mają Australię? mało ludzi, ale zawsze Azja. I aznję też mają. Reszta. No Francja tyle ile i Niemcy - cicho, na końcu. Najgorsze debile i zboki :(

Gość mojekłopoty
Wiecie - ludobójstwo sie może zdarzyć na wojnie. wojna to wojna. Ale planowanie ludobójstwa to jest coś strasznego. I to nikt się nie da. MOJE ZDANIE. A jak będzie się okaże... :(