Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AAmarkoAA

Pije piwko ,kto sie przylaczy

Polecane posty

Niestety- noto niezle jaja, tak to bywa ,ale jak bys miala slub? To albo bys byla na sile albo rozwodka wiec lepiej tak ,ja tez tak mialem i bede mial :(

Loser-;) Setunia- masz jakies stare poglady;) ze niby kobiety niepowinny pic w meskim gronie;) ,wlasnie powinny a dotego sie wyzalic ;) i zostac pocieszone:p

no ale ja po alko robie sie bardzo miekka:/ zmeczyl mnie ten dzien dzisiejszy wszystko nei tak:o

Diabliczka78- duzo by mowic mam dwie prace na dzien i wieczor czasami mam wolne jak dzis, a do tego mialem tel zepsuty z ktorego pisze ,na tak to nawet niemam czasu na siku;) Setunia- a tak robisz sie miekka ,noto zeczywiscie lepiej zebys nie pila w meskim towarzystwie;)

Diabliczka78 -jestem niezniszczalny, czasami lapie tgz dola i trace sily ale tylko na momet a po chwile robie sie dwa razy silniejszy, i do przodu nawet znajduje czas na treningi ktore robie od lat wiec ,jes ok ;)

kurde nie mam piwa :( a wino wytrawne może być?

Mumi hej:) pewka ze moze byc winko:) ja jzu po pruysznicu:) mam tyskacza:P:

Hej wlasnie wrocilem z roboty;), odrazu biore browca i go wyzlopie , witam starych i nowych i zapraszam do Alkoholizmu:) ,Ja sie musze lepiej starac bo njwet niemam czasu sie nawalic i walac po ziemi

na ktora sie ustawiamy dzis??:P koniec tygodnia w koncu:) trza odreagowac jakos:classic_cool: