Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

wszystko przez to:(:(

Polecane posty

jejku jestem ladna podobam sie sobie a raczej podobalam;/ bo kiedys mialam ladniejsze włosy i czulam sie przez to atrakcyjniejsza a teraz pol mi wypadlo nie pasują do mojej twarzy i figury po prostu jestem załamana. mam obnizoną samoocenę przez to:/ nie mam pewnosci siebie bo wlasnie te włosy mnie szpeca:/ mam juz ponad 3 lata chlopaka i z kazdym miesiacem jakos sie czuje gorzej;/ a co to bedzie jak bede z nim mieszkac ...

nawet jak mam ladne ubranie to mimo to czuje ze zle wygladam jakos mało schludnie a bardzo dbam o siebie ale te włosy tego nie ukazuja;/ nawet mam obiekcje wychodzic gdzies z moim chlopakiem bo boje sie ze tam beda ladniejsze i pewne siebie:;/

Gość dla włosów ważny jest
cynk i żelazo czyli trzeba jeść mięso i warzywa, owoce, unikać stresu sprawdz hormony płciowe i tarczycy bo to one powodują wypadanie włosów bierzesz tableki anty ? one też źle wpływają na włosy podobno super działają maseczki z oleju rycynowego, żółtka jaja i soku z cytryny oraz szampon z czarnej rzepy, skrzypu, pokrzywy, łopianu w aptece mozna też kupić Urtioil wyciąg olejowy z pokrzywy, też wzmacnia włosy

biorę witaminy .... ten problem mam juz od dluzszgo czasu badania tez robilam i zdaniem lekarza wszystko ok... biore tabletki juz od miesiąca anty ale to juz nie widze ani pogorszenia ani poprawy jest nadal to samo:/

Niektóre kobiety tak po prostu mają i juz. Mi zaczeły sie włosy przerzedzac z 10 lat temu i tak mam juz do dzis. Chwilowo pomogło wcieranie płynu Regaine (polski odpowiednik to Loxon), ale trzeba to robic bardzo systematycznie i efekty sa dopiero po paru miesiacach. Efekty były naprawdę widoczne, ale jak sie przestanie wcierać ten płyt w głowe, to po jakiś czasie problem powraca - a trudno do końca zycia sobie coś wcierac. Ale spróbuj - moze i Tobei pomoze - ale uprzedzam, efekty mogą byc widoczne nawet dopiero po 3 - 5 miesiacach.