Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość too tylko ja

NIE CHCE MI SIE ZYC

Polecane posty

Gość too tylko ja

to jest nie do opisania.. czuje się skandalicznie Spotkałam się z chłopakiem z pewnego portalu gadaliśmy przez około dwa miesiące tylko sms nie wymienialismy się fotkami Wiem że nie jestem ładna ani przeciętna Mam na tym punkcie spore kompleksy pisałam temu chłopakowi że nie jestem ładna on natomiast pisał że też nie jest jakiś przystojny...Dzisiaj się umówiliśmy o piątej koło parku ok ja przyszłam przed oczywiście założyłam swoje najlepsze ciuchy szykowałam się już od początku dnia pomalowałam się najpierw stałam chwile pisałam mu czy będzie czy nie bo się spóźnia ... to odpisał że będzie no i jakieś auto zaczeło tak krążyć (prak jest zaarz koło ulicy)no i w nim kilka chłopaków no i patrzyli się na mnie coś się śmiali no ale nic. . . w końcu pytam pisze czy przyjdzie czy nie jak nie to żeby napisał to nie będę stać jak głupia..dobra odpisałże już idzie więc siadłam na ławce... no i idzie on.. dość przystojny bardzo mi się spodobał. przywitał się ja też no i prześlismy może kawałek i powiedział że przyjechał z kolegami i musi na chwile iść no to ja na to dobra czekam poszedł i znowu zaczeli jeżdzić w kołko i się patrzeć.. Tak minełą z godzina już nie odpisywał mi na żadne sms jak pytałąm czy wróci czy mam sobie isć trochę się zmieszałam myśle sobie że może mu się nie spodobałam trudno olał mnie... pół godziny temu napisałmi sms przepraszam to odpisałąm mu za co mnie przeprasza a on nie odpisuje więc wysłałam mu znowu powiedz o co chodzi a on czy ma mówić szczerze ja mówie że tak a on że n ie jestem w jego typie i że mnie przeprasza i tyle więc zaczełam drążyć temat i wysyłać sms powiedz szczerze dlaczego tak chyba z kilka sms to nic nie odpisywał kompletnie no to się załamał i przed chwilą patrze na komórke i dzwoni telefon zastrzeżony to nie odbierałam odebrałam za drugim razem a tam jakiś chłopak mówi czy to ja ja mówie ze tak a on że przeprasza ale dzwoni w imieniu kolegi bo wstydzi mi się powiedzieć że mu się nie podoobam i chciał dodać ze mam koński ryj i jestem brzydka ...i dlaje słyszałam jakieś śmiechy w tle i się rozłączył rozumiecie ze mam dość i płacze.. nie chce mi się żyć:(:(:(:(:( jestem nikim

Gość Ameliaaaaa
nie przejmuj sie kretynów niestety nie brakuje

Gość tłuczkiem po ścianie
dziewczyno, zacznij sie czyms zajmowac: czytaj, szyj, grzeb w ziemi a z kutasami daj sobie spokój

Gość ładna morda to nie wszystko
trzeba jeszcze miec mózg, u tego gościa i jego kolegów w tym miejscu przeciąg, po co sie przejmujesz tandeciarzami, trzeba było nie dopytywac o nic tylko opieprzyc jak sie patrzy chołote

Gość crazy-angel
Dziewczyno i Ty się przejmujesz takimi idiotami!!! ????? Pytanie po co ?? ok rozumiem że zrobiło Ci się przykro ale to tylko o nim świadczy jakim jest człowiekiem...a wynika z tego że jest chamem i prostakiem bez taktu i kultury osobistej! Olej go i tyle i szukaj dalej :) Zasługujesz na kogoś lepszego przecież niż zwykły cham z internetu!!! :) Główka do góry!:*

Gość Bidulka nie martw się
to buraki jakieś.Głowa do góry,mało to facetów na tym świecie.Ja jestem top modelką a jak przechodziłam ostatnio obok grupki chłopaków,to usłyszałam,że jestem brzydka.A to dlatego,że nie reagowałam na ich zaczepki.Myślisz,że się przejęłam?Wcale!Następnego dnia poznałam super faceta,przystojnego,z klasą.Zaprosił mnie na kawę.

Gość too tylko ja
boże co za upokorzenie przysotjniaku wcale taka nie jestem normalna czuje się jak nic zdałam sobie sprawę że jestem okropna skoro wywołałam u niego taką rekacje i śmiech w tych kumplach to jest okropne dowalił mi i to w sam punkt

Gość too tylko ja
dziewczyny czy wy wiecie co ja czuje po takich słowach? a ja stałam jak ta durna i jeszcze łudziłąm się ze do mnie przyjdzie a oni jeżdzili i się śmiali

Gość Bidulka nie martw się
Jakbyś naprawdę była taka brzydka,to odjechaliby z piskiem opon a tak cieszą się,że zrobili Ci przykrość.Nie dawaj im tej satysfakcji.Głowa do góry:)

Gość crazy-angel
domyślam się co czujesz bo sama kiedyś usłyszała takie słowa ale myślałam o tym może z godzinkę (maksymalnie!!!) i zapomniałam bo na debili szkoda słów:)

Gość tłuczkiem po ścianie
za miesiac zapomnisz o tym, swoją wartosc budujesz na opinii takich półmózgów?

Gość ładna morda to nie wszystko
przystojniaczek ------------ nastepny kretyn z małym fiutem, który sie musi dowartosciowywac pisaniem bredni na kafe, net przyjmie wszystko :)

Gość too tylko ja
jesteś okropny i współczuje tym dziewczynom.. ale wiecie my rozmawialiśmy ze sobą przez sms wczęsniej dość długo codziennie i postanowiliśmy się zobaczyć w realu a ja się tak szykowałam :(:( wydawało mi się że wyglądam łądnie że może akurat.. a on tak mi zrobił i jeszcze się ze mnie wyśmiewał gdybyście to słyszały aż mi się płakać chce jak sobie przypomne jeszcze słychać było że tam więcej osób śmiało się jak cholera

Gość too tylko ja
Taka już jestem bardzo wrażliwa wszystkim się przejmuje a on tak mi dowalił :(:(

Gość nadziaanaa
strasznie mi przykro, faceci w niektorych sytuacjach nie umieja sie zachowac, pewnie to jakies gnojki. Wydajesz sie fajna, madra , mila dziewczyna tym zyskasz wiecej niz urada ktora i tak przmija.

Gość bajdewind
jesteś strasznie naiwna..jedyne co mi przychodzi na myśl pooza tym że głupitka jesteś.....

Gość yyyyyykkksje
Głupia olej go poprostu nie jest ciebie wart. Może i się mu podobałaś ale kolegom już nie no i nie stety nie um,ówi się z tobą chyba lepiej teraz niż pózniej

Mogę Ci powiedzieć, żebyś się nie przejmowała, ale wiem, że i tak będzie inaczej... Cóż widzisz dupek i tyle... Pomyśl sobie, że nie był ciebie wart... Gówniarz z niego jeszcze, pewnie się z kumplami popisywali jeden przed drugim... Żenujące...:/

Gość moze i prowo
daj spokoj, jakies prostaki :o znajda sobie jakies sucze ktore beda ich walic po katach, walic ich a ty sie nie martw sie, jeszcze znajdziesz sobie fajnego chlopaka, tylko debili omijaj z daleka ;)

ja jestem mądry, inteligentny, przystojny i wogule same zalety i do tego nie mam wad :) i cóż taka istioka jak ty może mi zaoferować?

Gość ej mala nie martw sie
niedojrzale chlopaki tak maja, ze nawet jak im sie sie dziewczyna podoba, to przy kumplach sie zgrywaja i mwia ze nie, bo ona np nie pasuje do obrazu jakiejs spalonej blondi serio ci mowie, z doswiadczenia :o jak bylem mlody tez odwalalem takie akcje (moze nie az tak chamskie, ale w sumie w podobnym stylu) mimo ze nawet dziewczyna mi sie czasem podobala... no ale co by powiedzieli koledzy :o naprawde... to dzieci sa, a dzieci sa okrutne zobaczysz, ze poznasz jeszcze fajnego chlopaka, ktory pomoze ci uwierzyc w siebie i o tym zapomnisz ;) nie martw sie i glowka do gory ;)

Gość sosssssss
przykre to :(

ja tez sie boje i raczej z zadna dziewczyna sie nie spotkam bo poprostu nie chce zeby mnie wysmiala

Gość doautorkizainteesowana
Współczuje Ci że musiałas w swoim życiu spotkac takich imbecyli. Nie przejmuj sie nimi. Takie zachowanie świadczy o tym co sobą reprezentują, czyli NICZYM. Nie są warci by o nich myślec. Następnym razem postaraj sie bardziej szanowac. Nie bądz naiwna.

Gość a dziś bez nika
Pomyśl dziewczyno Kto idzie z kumpami na randkę ?? Przypomniał mi się odcinek rozmów w toku. Gdzie dziewczyna się właśnie umówiła z kolesiem. Przyjechał z kolegami i zgwałcili dziewczynę w 5 ciu bodajże. A co do wyglądu powiem ci tak Dużo kobiet się mną zachwyca w stylu jaka cera jakie loki faszystowskie teksty w stylu ty to krost żadnych nie masz itd itd. JA UZNAJE SIEBIE ZA NIEATRAKCYJNEGO w dodatku z małym penisem :( Pokochałem w życiu 2 kobiety. I żadna z nich nie była atrakcyjna patrząc na jakieś tam ogólne trendy wyglądowe. 1 miała bardzo krzywe zęby i włosy na rękach. 2 ga starsza 7 lat można by powiedzieć dziewczyna ze szmat. Zawsze jakieś zwykłe tanie jeansy sweterek z ciuchów. Nie dbała o siebie. Znajomi się pukali w głowę... zresztą do dziś się pukają że mogę mieć lepszą "laskę". Chciałem/ chcę być z nią mimo różnicy wieku, mimo że niby jest nieładna (pamiętam jak po hormonach miała włoski na twarzy :)) Ale to wszystko było dla mnie słodkie i dla mnie jest piękna. Jest chora psychicznie nie wiem na co :( Nie mam z nią kontaktu i tęsknie. Wiem że moja tęsknota jest chora że tęsknie za chorą osobą która nie da mi dziecka ale zaakceptowałem to... za osobą która miała mnie w d... i nawet nie dzwoniła. Od której oczekiwałem pomocy a nigdy nie otrzymałem... Taki mój własny toksyczny związek..... Podsumowując nie myśl o wykreowaniu się w typ urody z gazet. Ja lubię małe piersi góra c... b75 :) Oglądam się tylko za lokami i kawałkami bielizny.... niestety kobiety prostują włosy bo moda....A bielizna to takie zboczenie :P I tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Reszta to osobowość... Tak sobie patrze na jedyne jej zdjęcie i nos ma krzywy:) A i oczy ma takie skośne :) OJ ale mi się to podoba. WAŻNE ZA TO U KOBIET JEST DLA MNIE Dążenie do czegoś LUBIE CICHE SZARE MYSZKI takie kujonki w okularach mające jakąś pasje nie wiem mogła by grać na czymś albo jakaś całkiem głupia :) WIEC KOMUŚ SIĘ SPODOBASZ I OCZU OD CIEBIE NIE ODERWIE A NA RESZTĘ GĘSTYM MOCZEM. CYCKI DO PRZODU I JEDZIESZ. Tylko nie pchaj się na silę by być w związku. Bo takich małżeństw jest większość a potem tylko kłótnie. i 30% dzieci ma nie swoich ojców Trzym sie

nie masz co się przejmować jakimś kretynem nawet nie warto , głowa do góry jutro będzie lepiej ej przystojniaczek wiesz co ona mogłaby Ci zaoferować najlepiej słownik ortograficzny - naucz się pisać potem się wypowiadaj