Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sekretarka2255

wymodlić sobie męża..

Polecane posty

Gość gość
Szkoda, że Autorka już się tutaj nie udziela. Ciekawa jestem kogo prosiła o pomoc, w znalezieniu męża. Tych modlitw jest mnóstwo.

Gość gość
OMG a moze zamiast modlic sie do jakichs swietych to pomodlicie sie do Boga? Od kiedy chrzescijanstwo to religia politeistyczna zeby modlic sie do bozkow?

Gość gość
gość dziś Przecież modlimy się do BOGA, świętych prosi się o WSTAWIENNICTWO w naszym imieniu.

Gość gość
Nie modlicie sie do Boga tylko prosicie jakichs swietych zeby przekazali wasza prosbe Bogu, a to nie jest to samo.

Gość gość
Autorko ja się z Tobą ożenię, jeśli jesteś ładna bogata.

Gość gość
To jest jedna z modlitw, osoby poszukującej partnera do zaślubin. Potrafisz czytać? Rozumiesz, to co czytasz? Modlimy się do Boga, a święci są naszymi sprzymierzeńcami w modlitwie i poszukiwaniach. " Ojcze, Ty nie chcesz, aby człowiek był samotny. Ty jesteś w komunii miłości z Synem i Duchem Świętym. Proszę, pozwól mi spotkać osobę, którą pragniesz mi dać. Spraw, aby i w moim życiu powtórzyła się historia Sary i Tobiasza, tak jak to opisuje Biblia. Pomóż mi żyć modlitwą i czystością, jak to czyniła św. Rita, abym rozpoznał Twój plan i przyjął Twoją wolę. Oddaj od mojego serca i od serc moich bliskich niepokój i lęk przed byciem samotnym, tak abym nie czynił ryzykownych i pośpiesznych wyborów. Amen. Ojcze nasz, Zdrowaś Maryjo, Chwała Ojcu..."

Gość gość
" Ojcze, Ty nie chcesz, aby człowiek był samotny. Ty jesteś w komunii miłości z Synem i Duchem Świętym. Proszę, pozwól mi spotkać osobę, którą pragniesz mi dać. Spraw, aby i w moim życiu powtórzyła się historia Sary i Tobiasza, tak jak to opisuje Biblia. Pomóż mi żyć modlitwą i czystością, jak to czyniła św. Rita, abym rozpoznał Twój plan i przyjął Twoją wolę. Oddaj od mojego serca i od serc moich bliskich niepokój i lęk przed byciem samotnym, tak abym nie czynił ryzykownych i pośpiesznych wyborów. Amen. Ojcze nasz, Zdrowaś Maryjo, Chwała Ojcu..."

Gość gość
Wierzę w to, że męża można sobie wymodlić.

Gość gość
ja też:)