Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allekkssandra

SEKS a WZDĘCIA

Polecane posty

Gość Allekkssandra

Głupi temat, co? Sprawa wygląda tak - mam problemy z żołądkiem. Często miewam różne rewolucje, jeszcze częściej wzdęcia. Nawet jeśli mam ochotę na seks, to gdy partner wchodzi do środka, napiera przecież na wszystkie moje 'kiszki' i czuję ból, jakby całe powietrze nagromadzone w jelitach, czy gdzie ono tam jest, miało zaraz wybuchnąć... i ucieka gdzieś moja ochota na małe co nieco. Podobnie jest, kiedy czuję, że moja odbytnica jest pełna, ale jeszcze nie na tyle, żeby iść do toalety. Może to brzmieć strasznie głupio, ale to naprawdę męczące i niekomfortowe. Czy ktoś też tak miał i czy da się coś z tym zrobić?

Gość Allekkssandra
Wzdęcia a puszczanie bąków to, proszę państwa, zupełnie coś innego :) Oszczędzę wam poszukiwań w internecie i jak na tacy podam wyjaśnienie: wzdęcia są, kiedy w jelitach nagromadzi się powietrze i to powietrze nie ma ujścia. Wtedy przy nawet najmniejszym ucisku w dole brzucha czuje się ból. Jakbyście czytali ze zrozumieniem, to byście wiedzieli, ale dla waszych specjalnych potrzeb napiszę to wprost: mój problem polega na bólu, nie na puszczaniu bąków.

Gość Allekkssandra
po prostu eM. Weź Espumisan, Xenne Extra lub coś w tym stylu Dziękuję za radę, ale mam poważne problemy z żołądkiem i czasem chyba musiałabym wziąć całe opakowanie, żeby pomogło...

Gość b.e.a.t.a
Jesli wzdecia sa spowodowane konkretnym jedzeniem, sprobuj po prostu go unikac w dniu kiedy planujesz sex. Poza tym pij rumianek po posilku, ciepla kapiel tez powinna pomoc. Ostatnio czytalam ze plasterek ananasa po posilku hamuje wytwarzanie gazow. A co Ci wlasciwie dolega? To problemy z zoladkiem czy z jelitami? Moze masz nietolerancje glutenu - dosc czesto sie zdarza, a nie kazdy zdaje sobie z tego sprawe, albo np. laktozy.

Gość minetou
To weź zeżryj całe opakowanie, skoro wiesz, że to ci pomaga i nie zawracaj nam dupy twoimi kiszkami i innymi organami.

Ja mam problemy ze wzdęciami, ale to od jelit, mam zespół jelita nadwrażliwego. Wzdęcie powoduje u mnie praktycznie każde jedzenie, ale są rzeczy, które można jeść, zeby zmniejszyc wzdęcia do minimum. Wątpie, ze od żołądka masz problemy ze wzdęciami, bo wzdęcia są w jelitach. Nie jedz niczego ciężkiego, smażonego, nie jedz białego chleba, nie pij mleka, nie jedz frytek, czekolady, innych słodyczy, czipsów... Ja w sumie nie moge jeść nic :O Za to moge jeść kasze, kiwi jest nie wzdymające, do tego pije dużo wody i Colon C. Najgorzej jest jak zapchasz się jedzeniem, które wzdyma i jest cieżkostrawne i powietrze z jelit nie potrafi samo "wyjść" :P Musisz zwracać uwage na co jesz, bo inaczej doprowadzisz sie do tego co ja.

Mi np ząden espumisan, esputicon za cholere nie pomoże... Za to kiedy wiem, ze bede jadła coś cieżkiego i nie chce pozniej przez kilka dni zdychac z bólu i nie mieścic sie w spodnie, pół godziny przed posiłkiem piję Colon C i wtedy spokojnie daje rade, bez wielkich problemów. Był czas, kiedy musiałam to pić 3 razy dziennie, ale jak ograniczyłam niektóre rzeczy, to piję to wtedy, kiedy wiem, ze bede jadła cos "złego" :D

Gość DDF
hmm poszłabym do gastrologa chyba :/

Gość gość
Ktoś jest chętny na sex telefon? Jestem Marcelina znajdziesz mnie na http://seksnumer.pl/sex-telefon-marcelina.html Jestem doświadczona i taka, która wie czego chce, zapraszam młodych i starszych panów, każdy znajdzie u mnie super niespodziankę, czekam na twojego grubego i cieplutkiego:)

Gość gość
Lepszy od tradycyjnego jest wirtualny seks. Ja uwielbiamsex telefon i namawiam dziewczyny aby bawily sie dildo - cos cudownego ... http://seksnumer.pl/sex-telefon-julia.html Julciu pozdrawiam cie skarbie, jutro znowu bedziesz wibrator w tyleczek wkładala!

Gość gość
lactocontrol dla ttch co mają nietolerancję laktozy