Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proste pytanie

Ile była byś w stanie wytrzymać bez malowania się?

Polecane posty

Gość Proste pytanie

Gość FREEpalestine
bylabym w stanie cale zycie i dobrze mi z tym;) maluje sie tylko na okazje i jak mi przyjdzie ochota

Gość och masz racje jest tylko
ło matko, kilka dni, bo źle się czuję bez makijażu :P chyba ze nie musze z domu wylazic

Gość Monique222
podobno bez mikijażu wyglądam nieźle ,ale tak sie do niego przywyczailam ,że jak gdzieś wychodzę muszę mieć co najmniej pomalowane oczy ;) nie wytrzymałabym bez makijażu bo czulabym się brzydka

Gość Monique222
a ona ma 18 ? nie wierzę. nie jest brzydka ,ale wygląda o wiele poważniej

Gość ona1919
tylko jeśli nie wychodzę z domu :D nie jest ze mną źle ale dziwnie sie czuje bez makijażu

Gość Kalinaaaaaaaaaaaaa
NIe wyszłabym z domu bez..

Gość Kalinaaaaaaaaaaaaa
Pudruje sie chociaz nie musze. Mam łądna cere. Z pudru mogłabym zrezygnowac. Ale bez pomalowanych oczu nie wyjde nawet do sklepu...

Gość wcale nie wyglada na 25
makijaz cie postarza to prawda ale widac ze buzia jest mloda...takze co jak co ale na 25 nie wygladasz...

Gość zaraz tam
miła jak zawsze --------------> jesteś brzydka z makijażem, a bez - to chyba nikt nie może na ciebie popatrzeć???? fuuuuuuuujjjj!!!

zdaję sobie z tego sprawę i wiem że wyglądam jak ruska dziwka uświadamia mnie w tym przekonaniu ciągle ta sama osoba na kafe tylko nik zmienia:) A styl pisania ma ten sam:)

Gość Monique222
jak ruska dziwka?co Ty ,a kto Ci tak powiedzial? masz raczej taką lalkowatą urodę ,ale na rosjankę nie wyglądasz.. w każdym razie nie jest źle nie miej kompleksów ;)

Gość Monique222
a no i masz urodę baardzo oryginalną. czyli nie wyglądasz jak te dziewczyny odrysowane od szablonu bo nawet te ładniejsze od Ciebie są często poprostu banalne, a Ty nie masz urody ,, dziewczyny z sąsiedztwa"

NIe mam Moniczko:) chociaż sa dni kiedy chcę lustro stłuc:D Ano jest taka jedna osóbka która z zawzięciem pisze jedno i to samo gdziekolwiek bym się nie pojawiła:) Nawet założyła o mnie szczytny temat:D Jestem prawie pewna ta osobą jest dziewczyna którą kiedyś zbluzgałam bo się skarżyła że jest mądra a ma 5 jedynek na koniec.Od razu wtedy zaczęło się to pojawiać:)

Gość zaraz tam
miła jak zawsze - > jesteś brzydka, jak siez tym czujesz?

Gość Monique222
Nie przejmuj się nią ja bym Cię nigdy z ruską nie skojarzyła piszę szczerze ;) moim zdaniem jesteś ladna . typowo polskiej urody też nie masz , ale zresztą jakie to ma znaczenie ważne ,że ogolnie jest ok