Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proste pytanie

Ile była byś w stanie wytrzymać bez malowania się?

Polecane posty

Gość zaraz tam
miła jak zawsze - > to biedna jesteś, że jakaś tam uczennica cie gnoi. ja mam czasy szkolne za sobą, ale uważam mimo to, że jesteś brzydką kuoą i tyle.

zaraz tam--> pogodziłam się z tym marnym losem:( Chciałam się z tego powodu pociąć ale mój chłopak wcisnął mi kit że jestem przecudna i ja naiwna mu uwierzyłam:( widzisz mało że paskudna to jeszcze głupia:( eh takie życie:( teraz nie mam już tej odwagi by się zabić z powodu swojej brzydoty mimo,że powinnam:( :D

Gość Monique222
a czy ona sie musi wszystkim podobac- zaraz tam? nie musi . ma oryginalną urodę więc częsci bedzie się bardzo podobać ,a części nie będzie. ale obiektywnie brzydka na pewno nie jest

miła a jebnął CIę ktoś kiedyś? weź ładne masz oczy, włosy, kości policzkowe no jesteś nie przeciętna ogólnie, nie słuchaj tych którzy inaczej mówią :)

Gość zaraz tam
miła jak zawsze- skoro się z tym pogodziłaś, to z czym problem? jesteś strasznie szpetna i zdajesz sobie z tego sprawę wiec to juz połowa sukcesu.

Najgorsi..takie do gryzki mi nie pomagają..mam nadzieje że kiedyś nie będą chcieli mnie ,,zbadać'' by sprawdzić czy nie udaje dziewczyny :O debile.. koleżanki nie lepsze przerąbane..Chyba czas sie wyprowadzić :D

Gość myszkaaa_29
ja się w ogóle nie maluję, a mam 29 lat,po prostu mi się nie chce,nie mam takiej potrzeby :]

popaprana masz krótkie włosy?? Pewnie tak zapuść je, umaluj się lekko- chociaż rzęsy muśnij tuszem a usta błyszczykiem, ubieraj bardziej dziewczęce bluzy bo faktycznie wyglądasz trochę jak chłopak:) strój i fryzura bardzo duzo zmienia:)

Gość Monique222
popaprana- a może ubierasz się czeszesz jak chłopak nie malujesz się? może czas to troche zmienić?

wiesz co, ja czasem przestaję wierzyć w ludzi, chamstwo się szerzy, ale to nawet ludzie po których by się człowiek nie spodziewał tak sie zachowują. A to wszystko tylko po to żeby być cool i wyglądać rodem z okładki

wiesz miła ile ja się o sobie naczytałam to szok, a szczególnie te wulgarne topiki o mnie, dowiedzieć się o sobie można tyle że ho ho :D

miła jak zawsze-to jest jakas debilka...się uwzięła bo sama jest szpetna i chamska i jej tu nikt pewnie nie lubi Monique222- ja się staram ...ale jak ja się ubieram jak dziewczyna to wyglądam śmiesznie..a włosy nie chcą rosnąć...

popaprana-mnie tez kiedys brali za chlopaka:Oale dlatego,ze bylam krotko scieta,nosilam martensy,meskie koszule i spodnie zapuscilam wlosy i widza we mnie kobiete:)nawet bez makijazu;)w szafie mam same sukienki:)

miła jak zawsze - O matko znowu ten popapraniec obrażający . Ostatnio wypowiedziałam wojnę i broniłam Cię zaciekle ale do tego osobnika nic nie dociera:) a Ty nie przejmuj się jesteś bardzo oryginalna i wyglądasz naturalnie nie jak te plastiki a Twój chłopak ma rację. :)

Jestem jakaś popaprana - przykro mi to mówić wiem ,że Cię to nie pocieszy ale serio wyglądasz jak chłopak . Musisz coś z tym coś zrobić skoro Ci to przeszkadza. Zmień styl ubierania nie musisz zacząć chodzić w kieckach od razu ale chociaż obcisłe jeansy i bluzki:) do tego zmień fryzurkę i chociaż podkreślaj oczy:)

Jestem jakaś popaprana- włosy rosną gdzieś 1-2 cm na miesiąc :) jak będziesz o nie dbać to urosną dużo więcej niż 6 cm :) ale to zależy indywidualnie od człowieka ile mu rosną:)

nie wiem ile wlosy rosna ale ja podcinam co 2 miesiace przynajmniej centymetr:) przynajmniej 10 lat musialy rosnac do tej dlugosci,ktora mam ale zapuszczalam je od krociutkich:)