Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Jestem ideałem

Polecane posty

Gość yyyyyykkksje
Nie lubię pustych ludzi !!!!!!!!!!!!!!!

Nie zapomnij wspomniec o pomaranczowych bohaterach, ktorzy wszystko wiedza najlepiej, sa boginiami seksu/ogierami, sa po prostu najlepsi. Jestem tutaj trzeci dzien bodajze i juz to zauwazylam ;)

Gość no nie znam cię
ale ten projekt przystojniaczek to kobieta jest:D nie mam może zbyt dużego doświadczenia ale paru w dłuższych związkach na dłoniach policzę ;):D nie ma chuja żaden facet tak nie pisze:D baba jesteś w 100%,tu wiesz taki macho robisz a te wypowiedzi twoje???? kobieta jak nic:D gratuluję pomysłu :D:D:D:D:D:D

Gość kup se wibrator
"Na tym forum każdy jest niezwykle atrakcyjny, dopóki nie musi pokazać swych zdjęć.. " Uogólnienie:) Ja nie jestem przystojny! Jakoś nie kręci mnie ogłaszanie wszem i wobec jaki to jestem przystojny, skoro mam lustro w domu:D

Dajcie spokoj, to n-ty temat z kolei zalozony przez przystojniaczka - w zyciu foty nie dostaniecie....ale przynajmniej posmiac sie mozna.

Gość yyyyyykkksje
Pokaż jaki z ciebie macho

Gość no nie znam cię
ja się nie mylę ja wiem:classic_cool: a puszku to sam jesteś:P kurwa ile ty masz lat ... 15.. no dobra w niektórych regionach później dojrzewają eee 22 ;) pełen szacun dla projektu:D musisz mieć starszego brata;) albo taka inteligentna jesteś:D ale chłopem ni chuja nie jesteś :D:D:D

Gość przystojniaczku miales
umowic sie z casablanka i jak tam randka ?

Gość no nie znam cię
no już kobieto pokaż swoje oblicze:D nie ma to tamto;) i tak wygrałaś:D

na allegro ? ha ha ha Ty bogaty, przystojny, wartosciowy, jeżdzący zajebistym autem facet kupujesz ciuchy wystawione na licytacje na allegro ? o kurwa ha ha ha

Gość sosssssss
Żeluś jak nic :D

Jednak nie bez wad... hmm może niedowartościowany jesteś, że sam piszesz takie rzeczy o osobie, alby lepiej się poczuć... chyba, że to wysokie poczucie wartości... jak dla mnie niezrozumiałe