Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chyba przegiąłem

Kobiety dlaczego jesteście takie przewidywalne?

Polecane posty

przegrałem 10 browców z kumplem który założył się ze mną że pyknie dwie laski i udało mu się zawsze myślałem że są z tych bardziej ułożonych słabo jest jak widzę jak się szmacicie

kobieta to jest porządna a twój kolega zaliczył dziwki a nie kobiety :D :D :D

ktos kto przegrywa 10 piw w taki glupi sposob drugiej polowy pewnie szybko nie znajdzie......... Moze sie znali i z Ciebie zrobili balooooona i te piwa razem wypija :D

właśnie chciałbym być w związku ale jak widzę jak kobiety się nie szanują to tylko mogę je rżnąc bo na nic więcej nie zachowują to one spowodowały że traktuję je jako obiekty seksualne uwierz mi że wielu mężczyzn tak ma a Ty mi wyglądasz na taką która z niejednego pieca chleb jadła L9 taka męska intuicja

Gość srtgsdfg
własinie gówniarz nie mowi sie zal tylko żenua

Gość srtgsdfg
e tam pierdolisz moge sie zamienic ja znam własnie same przyzwoite a nie spotkałem jeszcze przeciwieństwa:(

Gość srtgsdfg
biegac?? o tej porze?? hrhrhr nie lepiej napic sie piwka?????

Gość DDF
są kobiety i łatwe dziwki, no "sorry"... i nie porównujcie nas do dziwek proszę ;P

No to jak przegrałeś, to teraz musisz iść do sklepu po browarki. A co do kobiet, to na szczęście jeszcze nie wszystkie są takie przewidywalne ;)

Gość DDF
zgadzam się :D wystarczy dobrze poszukać a nie łapać pierwszą lepszą która się narzuca ;)

Gość Marsjankaaa
A skąd pewnośc, że naprawe do czegoś doszło? Może Ci tylko tak powiedział, żeby zdobyć te piwa :O :P Swoją drogą obrażasz kobiety, a Twój kolega i Ty jak mniemam też, uprawiacie seks bez zobowiązań, co to za chore przywileje :O?