Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandra0101

czy powinnam sie martwic?

Polecane posty

Gość Aleksandra0101

Witam,nie dawno dowiedzialam sie ze jestem w ciazy z moich obliczen wynika ze jest to 2-3 tydzien ciazy do lekarza ide dopiero za tydzien robilam 4 testy i byly dwie kreski wyrazne.Jestem teraz strasznie przeziebiona poprostu zdycham mam 39C goraczki kaszel katar itp....zastanawiam sie czy moze to zagrozic tak wczesnej ciazy? czy mam sie martwic?prosze o odpisanie.pozdrawiam

Gość Aleksandra0101
Czy ktos mi odpisze?

przeziebienie, kaszel, katar, nie. ale taka wysoka gorączka??? to juz chyba nie przeziebienie tylko chora jestes porzadnie. nie wiem czy to zagraza ciazy (nie slyszalam o takim przypadku) ale pozbadz sie tej temperatury jak najpredzej! goraca herbata, miod, cytryna i do łóżka pocic sie!!! teraz to dla Ciebie tylko wczesna ciąża ale jak juz bedzie sie ten dzidzius do Ciebie przytulał to nie bedziesz chciala przypominac sobie nawet ze jak bylas w ciazy to byla taka chwila itd wiec dbaj o siebie pozdrawiam 🌼

Gość gryczka
Moim zdaniem możesz, a nawet powinnaś wziąć na zbicie gorączki apap. Jest on stosunkowo bezpieczny i w tak wczesnej ciąży na pewno mniej zaszkodzi, niż wysoka gorączka.

ja również rozpoczęłam ciąże chorobą, tyle że jeszcze nie wiedziałam o niej. Dzidziuś wyrósł piękny i zdrowy.