Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dota067

pierwsze początki ciąży

Polecane posty

witam dziewczęta, czy moze mi ktoś napisać jaki kształt ma brzuszek u kobiet które dopiero co zaszły w ciażę?? czy zaburzenia miesiaczkowe tzn spóżnienie jej może występować nie tylko z powodu ciaży ale też ze stresu czy odchudzania?? Bardzo sie boje ze zaszłam w ciażę. Wydaje mi sie że mam dziwny brzuszek choć ostatnio zaczęłam wiecej jeść a ja zawsze miałam skłonności że wszystko szło mi w brzuch . pomóżcie bardzo prosze i zarazem dziekuję

brzuch ciężarnej zaczyna rosnąć gdzies tak w 3-4 miesiącu, a nie parę dni po zapłodnieniu. wiec poki co niestety tylko tyjesz. a zaburzenia miesiączkowe jak najbardzije mogą wynikać z innych powodów niż tylko ciąża.

przecież na poczatku brzuszek nie rośnie Zatrzymanie mieśiączki może tez być spowodowane innymi czynnikami - stres itd. a w którym miałabyś vbyć tygodniu, ile nie masz miesiączki?

Nie no wiesz ja współżyje z chłopakiem już długo. Ale takie głupie wpadki mam od 13 kwietnia. Wtedy kochałam sie z chłopakiem podczas miesiaczki (ale był to dopiero pierwszy dzień a zazwyczaj takie mam mało obfite). I co najgorsze mojemu facetowi zsunęła sie prezerwatywa tzn wepchnął mi ja do środka a ja wysiusiałam ja dopiero drugiego dnia. A okres powinnam dostac tak 20 czer. wiec spóźnia mi sie juz 4 dni

Gość Aggggggggggga
Wiesz co ja miałam też takie obawy bo tydzień przed miesiączką miałam krzywy brzuch lewy jajnik a to było jeszcze tydzień po stosunku. teraz już przeszło nie mam krzywego brzucha>mięśnie się napinają:)

no tylko u mnie jest tak że nie kochaliśmy sie już jakieś 2 tygodnie a ten brzuch mam taki troszkę twardawy z rana jak wstanę

Gość Aggggggggggga
ja już jestem 18 dni po stosunku

to nic nie znaczy. i przestan mnożyć tematy. nie sposób ci w kazdym odpisywac.

Gość Aggggggggggga
rozumiem Cię Dota że się denerwujesz zrób sobie test

Gość Aggggggggggga
masz twardy bo pewnie masz obrzmiałe mięśnie

Ale czy to możliwe zeby tyle dni mi sie spóźnił okres jak w ostatnim czasie zawsze miałam regularnie?

Gość Aggggggggggga
gdyby mi się spóźniał okres to poszłabym do ginekologa ale najpierw bym zrobiła sobie test

Gość Aggggggggggga
a ile dni masz już po stosunku???

Wiesz co no często sie kochamy. Ostatni stosunek mialam 8 czerwca bo troszkę sie wstrzymalismy. A ten stosunek podczas miesiaczki mialam 13 kwietnia

i po tym stosunku dostała okres. i jeszcze chcesz byc w ciązy. ja zasłabnę...

no a nie słyszałaś o tym ze kobieta będąc w ciaży może mieć miesiaczkę do 3 miesiecy czy tam 4??? o tym ci nie wiadomo ???? miesiaczke dostałam w tamtym miesiacu na poczatku wiec trochę już czasu minęło a to że była miesiaczka to nie znaczy ze juz jest wszystko ok

okres miałam wtedy w dzień stosunku (pierwszy dzien miesiaczkowania) i równy miesiac po tym dostałam okresu. czytasz i nie wiesz co. nie rozumiesz tego co pisze i strasznie sie wymądrzasz . moze ktoś byc mniej doświadczony od ciebie np wiec skoro tak wszystko wiesz to sie tak nie madruj tylko albo poradz komuś w sposób miły albo powstrzymaj sie od wypowiedzi

nie moze miec miesiaczki. moze miec plamienia, lekkie podkrwawianie, ale pomylic tego z miesiączką to sie raczej nie da.

to Ci radze. w kazdym temacie z osobna probuje Ci doradzic, a Ty apiać zakładasz nowy temacik i zero wyciągania wniosków...

Gość sami idioci na kafe
kuźwa znowu te mity o miesiączce w ciąży w ciąży to można co najwyżej mieć plamienia, a każda normalna kobieta odróżnia plamienia od miesiączki.... tak samo jak każda normalna kobieta wie że brzuch rośnie dopiero do 3-4 miesiąca ciąży a nie trzy dni po domniemanym zapłodnieniu

Gość Aggggggggggga
Cześc Dota i jak tam u Ciebie?? Robiłaś test?? Jak poszedł??

Gość ciekawe )))
pierwsze początki :) a mogą być ostatnie początki??? ;)

Gość Aggggggggggga
Hej Dota067 i jak tam poszedł Ci ten test ???? Bo ja zrobiłam 29.06 test i wyszło że nie jestem:):) a jak stosunek miałam 6.06 to jakby coś było to by wyszło na teście no nie???Bo już sama nie wiem i głupieje?? Proszę o odpowiedź Ciebie lub kogoś innego:):) proszę