Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 witam dziewczęta, czy moze mi ktoś napisać jaki kształt ma brzuszek u kobiet które dopiero co zaszły w ciażę?? czy zaburzenia miesiaczkowe tzn spóżnienie jej może występować nie tylko z powodu ciaży ale też ze stresu czy odchudzania?? Bardzo sie boje ze zaszłam w ciażę. Wydaje mi sie że mam dziwny brzuszek choć ostatnio zaczęłam wiecej jeść a ja zawsze miałam skłonności że wszystko szło mi w brzuch . pomóżcie bardzo prosze i zarazem dziekuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 brzuch ciężarnej zaczyna rosnąć gdzies tak w 3-4 miesiącu, a nie parę dni po zapłodnieniu. wiec poki co niestety tylko tyjesz. a zaburzenia miesiączkowe jak najbardzije mogą wynikać z innych powodów niż tylko ciąża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whisper 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 przecież na poczatku brzuszek nie rośnie Zatrzymanie mieśiączki może tez być spowodowane innymi czynnikami - stres itd. a w którym miałabyś vbyć tygodniu, ile nie masz miesiączki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Nie no wiesz ja współżyje z chłopakiem już długo. Ale takie głupie wpadki mam od 13 kwietnia. Wtedy kochałam sie z chłopakiem podczas miesiaczki (ale był to dopiero pierwszy dzień a zazwyczaj takie mam mało obfite). I co najgorsze mojemu facetowi zsunęła sie prezerwatywa tzn wepchnął mi ja do środka a ja wysiusiałam ja dopiero drugiego dnia. A okres powinnam dostac tak 20 czer. wiec spóźnia mi sie juz 4 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamulkaaaaa 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 najlepiej zrób test a brzuszek zacznie się zaokrąglać dopiero w 3,4 m-cu. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 Wiesz co ja miałam też takie obawy bo tydzień przed miesiączką miałam krzywy brzuch lewy jajnik a to było jeszcze tydzień po stosunku. teraz już przeszło nie mam krzywego brzucha>mięśnie się napinają:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 no tylko u mnie jest tak że nie kochaliśmy sie już jakieś 2 tygodnie a ten brzuch mam taki troszkę twardawy z rana jak wstanę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 ja już jestem 18 dni po stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 to nic nie znaczy. i przestan mnożyć tematy. nie sposób ci w kazdym odpisywac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 rozumiem Cię Dota że się denerwujesz zrób sobie test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 masz twardy bo pewnie masz obrzmiałe mięśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 dzięki dużo osób tu potrafi wesprzec innych na duchu :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Ale czy to możliwe zeby tyle dni mi sie spóźnił okres jak w ostatnim czasie zawsze miałam regularnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 gdyby mi się spóźniał okres to poszłabym do ginekologa ale najpierw bym zrobiła sobie test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 24, 2010 a ile dni masz już po stosunku??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 Wiesz co no często sie kochamy. Ostatni stosunek mialam 8 czerwca bo troszkę sie wstrzymalismy. A ten stosunek podczas miesiaczki mialam 13 kwietnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 i po tym stosunku dostała okres. i jeszcze chcesz byc w ciązy. ja zasłabnę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 no a nie słyszałaś o tym ze kobieta będąc w ciaży może mieć miesiaczkę do 3 miesiecy czy tam 4??? o tym ci nie wiadomo ???? miesiaczke dostałam w tamtym miesiacu na poczatku wiec trochę już czasu minęło a to że była miesiaczka to nie znaczy ze juz jest wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 okres miałam wtedy w dzień stosunku (pierwszy dzien miesiaczkowania) i równy miesiac po tym dostałam okresu. czytasz i nie wiesz co. nie rozumiesz tego co pisze i strasznie sie wymądrzasz . moze ktoś byc mniej doświadczony od ciebie np wiec skoro tak wszystko wiesz to sie tak nie madruj tylko albo poradz komuś w sposób miły albo powstrzymaj sie od wypowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 nie moze miec miesiaczki. moze miec plamienia, lekkie podkrwawianie, ale pomylic tego z miesiączką to sie raczej nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 to Ci radze. w kazdym temacie z osobna probuje Ci doradzic, a Ty apiać zakładasz nowy temacik i zero wyciągania wniosków... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sami idioci na kafe Napisano Czerwiec 24, 2010 kuźwa znowu te mity o miesiączce w ciąży w ciąży to można co najwyżej mieć plamienia, a każda normalna kobieta odróżnia plamienia od miesiączki.... tak samo jak każda normalna kobieta wie że brzuch rośnie dopiero do 3-4 miesiąca ciąży a nie trzy dni po domniemanym zapłodnieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dota067 0 Napisano Czerwiec 24, 2010 ale kto tu mówi o 3 dniach po zapłodnieniu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 27, 2010 Cześc Dota i jak tam u Ciebie?? Robiłaś test?? Jak poszedł?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawe ))) Napisano Czerwiec 27, 2010 pierwsze początki :) a mogą być ostatnie początki??? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aggggggggggga Napisano Czerwiec 29, 2010 Hej Dota067 i jak tam poszedł Ci ten test ???? Bo ja zrobiłam 29.06 test i wyszło że nie jestem:):) a jak stosunek miałam 6.06 to jakby coś było to by wyszło na teście no nie???Bo już sama nie wiem i głupieje?? Proszę o odpowiedź Ciebie lub kogoś innego:):) proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach