Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijaffka z nat mosza

Jak sie dowiedziec czy on kogos ma??

Polecane posty

Bylam z chlopakiem.Ale on wyjechal do innego kraju,ja do innego.Pozostalismy na stopie przyjacielskiej.Czasem pisalismy do pozna smsy albo gg.W tego sylwestra narobil mi nadzieji ze sie spotkamy itd,a potem przestal sie oddzywac.W ciagu pol roku wyslal tylko 2 smsy z pytaniem czy zyje i co u mnie.A ja mu odp w nadzieji ze sobie troche popiszemy,bo mieszkam sama,nie mam tu znajomych i gadam tylko z kotem.No a ten juz nic nie odp.Myslalam ze ma dziewczyne ale on gadal ze nie i sie nie zapowiada.No a ja sobie tak mysle ze moze kogos ma i ta mu zabronila odp albo nie wiem ;/ Moglby chociaz napisac co i jak ze ona mu nie pozwala pisac to ok,zrozumialabym.Juz sobie tyle rzeczy wmawiam.Nie wiem co mu jest,milczy i wkurza mnie to strasznie bo nawet jakby napisal zebym sie od niego odwalila to ok,zrobie to.A tu nic.Nie jestem nachalna bo pisze do niego raz na 2 miesiace.Lubilam z nim popisac o glupotach,a tu taki zonk. Jak sprawdzic czy on kogos ma?

Gość jh87ty
o matko, od sylwestra odezwał się dwa razy a ty się zastanawiasz czy kogoś ma a nie czy się tobą nie interesuje? on chyba myśli, że mu się narzucasz ale miło ci odpisuje ale pewnie nie chce nic więcej. makabra.

Gość doradniczka
musicie sie spotkac, bo na odleglosc nic sie nie dowiesz

Tylko ze zawsze to on pierwszy pisal.Przyznam ze miewalam ciezkie chwile,zaburzenia osobowosci itp. Przestal odp jak mu dla jaj napisalam ze jestem na terapi hormonalnej a w przyszlym roku operacyjnie zmienia mi plec.Odp ze mi od tego slonca w glowie sie popierdzielilo.Odpisalam mu ze to zart.Dopiero po 3 mies sie odezwal z pytaniem czy zyje.W sumie to ja pierwsza do niego nie pisalam nigdy bo mam zasady i nie chce byc dla nikogo nachalna.No ale pare dni temu pomyslalam ze on moze nie chce ciagle pierwszy do mnie pisac wiec ja do niego napisalam.W smsie bylo tylko co tam u niego,ze u mnie upaly,brat ma przyjechac i takie tam glupoty. Zapomnialam dodac ze jak on jedzie do PL na swieta do mamy to nagle sobie o mnie przypomina i na romanse go bierze.A jak wyjezdza do tamtego kraju to znow cisza i odezwie sie raz na kilka mies ;/

Tylko ze zawsze to on pierwszy pisal.Przyznam ze miewalam ciezkie chwile,zaburzenia osobowosci itp. Przestal odp jak mu dla jaj napisalam ze jestem na terapi hormonalnej a w przyszlym roku operacyjnie zmienia mi plec.Odp ze mi od tego slonca w glowie sie popierdzielilo.Odpisalam mu ze to zart.Dopiero po 3 mies sie odezwal z pytaniem czy zyje.W sumie to ja pierwsza do niego nie pisalam nigdy bo mam zasady i nie chce byc dla nikogo nachalna.No ale pare dni temu pomyslalam ze on moze nie chce ciagle pierwszy do mnie pisac wiec ja do niego napisalam.W smsie bylo tylko co tam u niego,ze u mnie upaly,brat ma przyjechac i takie tam glupoty. Zapomnialam dodac ze jak on jedzie do PL na swieta do mamy to nagle sobie o mnie przypomina i na romanse go bierze.A jak wyjezdza do tamtego kraju to znow cisza i odezwie sie raz na kilka mies ;/

pomoze ktos w rozszyfrowaniu tego typka?

moze teraz ktos cos doradzi?