Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona ....

To już 4 dzień

Polecane posty

Gość zmartwiona ....

Już 4 dzień bez kupy :o Karmię cycem. Jak to możliwe, żeby przez tyle czasu dziecko się nie wypróżniło? :o

To mozę trwac nawet do 7 dniu. Wiec jeśli dziecku nic nie dolega poza brakiem kupki . To spokojnie

Gość mamauaksmamam
niby nic ale 4 dni bez kupy czyli w brzuchu kupa - toksyny :O sama nie wykupukaj sie przez tydzień

nawet nie 7 a 14 dni! cieszyć się tylko z oszczędności pieluch - ale karmione tylko piersią tak mają

po prostu mleko jest tak łatwo przyswajalne, że się całe wchłania. Ja ze swoją byłam u lekarza i mi wszystko wyjaśniła.

Gość mamauaksmamam
:O tak trawi ale kupa powinna być przez tydzien to jelita leniwe ssie robia a ile ma dziecko ?

Gość piloci hehe
Boże nie straszcie kobiety. Dziecko które jest tylko na cycu może się nie wypróżniać bardzo długo, rekord to podobno 3 tygodnie. Mleko matki trawione jest bezresztkowo i nie ma się czym przejmować ani straszyc jakimiś leniwymi jelitami.

Gość zmartwiona ....
4 miesiące skończyla i do tej pory robi rzadkie kupy takie jak powinna po mleku z cyca :o

Gość Mam Córeczkę:)
Ja osobiscie to bym pomogla dziecku termometrem fakt ze czesto tego robic nie wolno ale od czasu do czasu nawet jest to wskazane ( opinia pediatry) moja mala czasami ma tak ze nie robi kupki 3 dni ale to jej pomoge termometrem i potem juz wyproznia sie sama u dziecka to jest normalne niema uregulowanego jeszcze przewodu pokarmowego !!!! A ze stwierdzeniem ze dziecko moze i 7 dni nie robic to sie w zyciu nie zgodze tym bardziej po mleku z cycka!!!!!! sztucznego moze i tak ale nie z cycka. 7dniowe zaparcia u dziecka sa niebespieczne rowniew dobrze jak biegunki

Gość Termometrem ok ale jak
ma wzdęty brzuszek, pręży się, napina, płacze i widać ze nie może kupki zrobić a bardzo chce. A jak nic dziecku nie jest tylko kupy nie robi to znaczy, że pokarm jest trawiony idealnie i po co wkładać termometr? W jelitach nic nie ma więc to zupełnie nic nie da.