Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejhej 2

Co sądzicie o tej figurze ??? Możecie oceniac od 0 do 10

Polecane posty

Gość łe he he
nogi skrzyzowane zeby zamaskowac tzw X czli krzywe nogi

Gość Pan Kracy
10/10 ładnie

Gość szkapa
prosiłaś o wyrażenie zdania a wyzywasz, że ja mam grubą dupę? jestem facetem. Żebra na wierzchu, jakaś niedożywiona jesteś a nie zadbana... zero piersi, gdzie tu pomacać sobie co??? Ja bym takiej szkapy nie ruszył i tyle!!!

Gość hehe jasen a jakby dziewczyna
byla grubsza, mowilibyscie zeby schudla, tak z wami jest zazdrosc. sami walczycie z brzuchem cellulitem, a takim wcięciu to sobie mozecie pomarzyć. zawiść

Gość hejhej 2
hahahahaha jasne ! najłatwiej jest powiedzieć ze jest się Facetem XD hahahahhahahahahahaha Dobre :D

Gość ladaco
5 kg przytyj skarbie bo bedziesz miała problemy z zassysem :D

Gość 12345654321
buhehehehe tak faceci ktorzy krytykuje faktycznie maja co zazdroscic pewnie tego ze im zebra nie wystaja a kobiety ktore sa kobiece szczyple i zgrabne nie chude tez maja co zazdroscic nie zazdroszcze niczego autorce i wrecz przeciwnie wydaje mi sie ze ona powinna mi zazdroscic np piersi mimo ze jestem szczupla

Gość ja marzę
o takich kościach :D zazdrościć to można Dodzie a nie anorektyczce:) Wolę piersi niż takie wcięcie. Szkarada jakaś

Gość łe he he
śa rózne 'zboczenia' jedni wolą grubsze inni szkielety ale w jednym i drugim przypadku nie jest to norma; dziewczyna chciała się dowartościować a tu zdziwienie że mało kto się zachwyca bo zamiast kobiety mamy dziecko ale komuś może i to się podoba

hehe jasen a jakby dziewczyna -> ja bym bał się jej dotknąć bo mógłbym ją nie połamać..

Gość 12345654321
smieszysz mnie dziewczyno wystawilas swoje zdjecie chcialas zbey sie osoby wypowiedzialy a teraz ci nie pasuje trudno przyjac ci konstruktywna krytyke pt ze jestes za chuda szkieletorowata i dziecieca i powinnas przytyc jakies 5 moze 7 kg?? nikt cie nie obraza wez sie przynajmniej jakos zachowuj jak juz wstawilas sowje zdjecie czego oczeiwalas ze wszysyc beda sie zachwycac zasuszonym kabanosem ze jestes taka cudowna ach i och ??

Gość al fredo
Dziewczyny. Czy wy jesteście końmi na targu? Może jeszcze zdjęcia zębów wklejcie? Będziecie patrzeć na swój tyłek to i faceci będą postrzegać was przez pryzmat tyłka :O

Gość małgola 35
Pani myślała,że jak pokaże się na golasa (prawie) to się faceci posikają :D i będzie miała same 10 . Zero krytycyzmu w sobie, jak ktoś zneguje niezbyt cudowną figurkę to się rzuca z pazurami....

Tylko że na ulicy gdybyście ją mijali to nie jeden by się obejrzał, tylko tutaj tak pajacujecie jaka to ona straszna. Kiedyś był taki topik o tym jakie to polki są brzydkie zaniedbane i mają wiszące brzuchy na wierzchu.A dziewczyna która jest bardzo zgrabna według was jest brzydka.

Gość phi Dodzie to mozna
jedynie tej kasy zazdrościć, jakbyś miala tyle tez mogłabys sie tak zrobić jak ona. :P

Gość 12345654321
donkapatke absolutnie nie jest zgrabna jak nie umiesz uwyzac slow stosownie do znaczenia to nie uzywaj zgrabna jest kobieta ktora ma figure a utorka figury nie ma jest chuda i chuda osoba nigdy figury nie bedzie miala figure ma tylko szczupla a nie chuda osoba i o szczuplej a nie chudej mozna mowic ze jest zgrabna

Gość donkaptke dokładnie
i to jest ta falszywosc, zawisc i zazdrosc

każdy ma inny gust - jak ktoś mówi że ma figurę do bani to od razu ktoś rzuca tekst o zazdrości...myślcie troche

Gość hejhej 2
12345654321 -> ty jestes jakas nienormalna ?? już mnie dostatecznie obraziłaś ulżyło ci ? stałaś się piękniejsza ?? Trzeba było napisac "1" i zamknąć szkaradną twarzyczkę a nie na siłeprowokować do jakiejs wymiany zdan... juz zawijaj się z mojego tematu znam twoją opinie nara idz szukac przyjaciol gdzie indziej tutaj cie nikt nie lubi :(

Gość donkaptke dokładnie
1234... a dlaczego ona nie moze stwierdzic, ze dziewczyna jest zgrabna a ty mozesz mowic ze jest chuda. kazdy moze meic swoje zdanie

Gość kibic piłki
7/10 ładna jesteś ale możesz troszkę przytyć, piersi też małe ale to nie jest najważniejsze

Gość 12345654321
hejhej 2 ale dziecino co sie tak unosisz ja cie nie obrazilam nie wypowiedzialam sie ani razu o tobie nie nazwalam cie w zaden spoosob wypowiadam sie tylko o twoim zdjeciu ktore sama nam przedstawilas napij sie meliski i nabierz dystansu za ciezko ci przyjac ze nie jestes taka cudowna jak myslisz tak kazdy ma swoje zdanie i dla mnie jak i dla wielu tutaj autorka jest chuda i niekobieca i ci co uwazaja ze jest zgrabna chyba nigdy prawdziwej zgrabnej kobiety nie widzieli

Gość hejhej 2
12345654321 -> no i po co chcesz komus na siłe narzuac swoje zdanie tekstami "absolutnie nie jest zgrabna" i jakieś załosne wytłumaczenie swojej opinii ???

Gość donkaptke dokładnie
tak domyslamy sie ze masz siebie na mysli gruba lamo buehehe

123456 Co dla mnie jest zgrabne dla Ciebie nie musi być.Nie pociskaj mi że slowa nie rozumiem.Każdy ma inne gusta