Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejhej 2

Co sądzicie o tej figurze ??? Możecie oceniac od 0 do 10

Polecane posty

Gość szkapa
szkapa się zdenerwowała, że jest szkapą :D trzeba było dać tytuł Proszę o same 10 a nie wyzywać wszystkich, którym się nie podobasz. Jakaś niezrównoważona jesteś??? Jednym się podobasz innym nie... chyba o opinię Ci chodziło to co Cię tak wkurza?

Gość 12345654321
hejhej 2 drogie dziewcze wystawilas zdjecie to sie nie unosc na ktytyke i sie zachowuj a jak chcialas ochow i achow to trzeba to bylo w temacie zaznaczyc ze jestes przezgrabna i tylko takich opini oczekujesz jestes strasznie niedojrzala

Gość za to ty jestes przejrzała
i dobra wyrazilas cos chcialas teraz popitalaj na siłke stracic troche kg

Gość kibic piłki
12345654321 co ty bredzisz? jak szczypła kobieta może nei mieć figury wystarczy że przytyje kilka kilogramów i będzie świetnie wyglądać. Nie od dzisiaj wiadomo, że kobiety które zazroszczą innym nie powiedzą dobrego słowa tylo jeszcze doje... dla własnej satysfakcji. Przykład idzie ładna dziewczyna i pytam kolezanki fajkna nie i z 6 piec dziewczyn powiedziało że nie a jedna mi przyznała rację pytam dlaczego nie jest ładna a one bo nie, co to za odpowiedz 26 letnich kobiet, jestes taka sama

Gość a ty na pole
odstraszać ptactwo :)

Gość spocony sexy men
chciałbym mieć taką laskę, albo żeby chociaż na spacer lub na rower ze mną poszła 👄 Jak lubisz jeździć na rowerku i jesteś z wlkp to się umówi ze mną :)

Gość Zenek z pokładu
calkiem 9/10

Gość hejhej 2
kibic piłki - dziekuję :)

Gość 12345654321
kibic piłki pan sie msci bo zahcowuje sie jak cham i uwaza ze to w porzadku prawda :P

Gość bardzo ladna figura tylko rzec
zywiscie wygladala bys duzo lepiej jak bys troche przytyla. Ksztalt twojego ciala jest bardzo ladny tylko trzeba ten ksztal troszke oblepic tluszczykiem. Oczywiscie nie za duzo ale zlagodzic troche te ostre ksztalty kosci. A do tego dobralas sobie nie odpowiedni biustonosz, bo on zamiast podkreslic twoj biust niestety ukazuje wszystkie jego wady i wyglada to niekorzystnie. Sama mam podobny biust do twojego ale stram sie pomagac sobie odpowiednimi biustonoszami. Tu przydal by sie biustonosz push up i do tego zbierajaco podnoszacy bo ten co masz w tej chwili raczej rozplaszcza i rozlewa na boki. Za duza przerwa miedzy piersiami co jeszcze bardziej poteguje efekt malych piersi.

Gość Jestem kobietą....
Sama lubię się obejrzeć za ładną kobietą na ulicy.... sama też nie jestem ideałem... Dla mnie nie jesteś kobieca wcale, do tego jesteś zadufana i nie potrafisz przyjąć krytyki.

Gość sami idioci na kafe
piszecie że autorka za chuda, że nei ma piersi, że nogi krzywe, że ma utyć.... a nie wpadliście na to że to jeszcze bardzo młoda dziewczyna i dlatego jest taka szczupła ?! dojdzie jej latek to i cycki się powiększą i mięśnie na nogach urosną... jak miałam 15 lat to też tak wyglądałam i miałam schizy że nogi zbyt szczupłe i iksowate.... gdy miałam 20 lat nabrałam ciała i teraz wolałabym mieć szczuplejsze uda, takie jak wtedy.... poczytajcie ile dziewczyn chciałoby mieć szczuplejsze uda a z tym przytyciem to nei pierniczcie bo to że autorka przytyje te 5 czy 7 kilo nei znaczy że te kilogtramy ułożą się tam gdzie by tego chciała, utyje i co ? odłoży jej się wszystko poniżej pasa i też będziecie gadać że gruba maciora o tłustym dupsku....myślenie nie boli więc pomyślcie czasem wg mnie dziewczyna ma figurę modelki i nic nie musi zmieniać, powinna jedynie popracować nas własną samooceną by tak bardzo nie sugerować się opinią innych

Gość lulilu
A gdzie kupiłaś ten kostium? Poluję na coś takiego.

Gość kibic piłki
12345654321 pewnie ten temat był wiele razy poruszany ale błagam czytajcie słowniki ortograficzne zachowuje a nie zahowuje pracujcie nad sobą

Gość 12345654321
kibic piłki a i jeszcze widac nie cztasz albo nie rozumiesz co pisze pisalam ze chuda osoba nie moze miec figury jedynie szczupla a nie ze szupla nie ma figury i radzilam jej przytyc wlasnie po to zbey miala figure i wiesz co przestan uogolniac bylo to mase zdjec landych zgrabcnych kobiet i chwalilam i zazdroscilam ale autorka zgrabna nie jest i juz mam w nosie z episzecie ze zazdroszcze bo pewnie sama jestem gruba ja wiem jak wygladam jaka mam figure i nie mam czego zazdroscic

Gość Prochor J
na dłonie kurwa Ci samoopalaczu nie starczyło:O??

Gość 12345654321
kibic piłki jak juz nie masz co pisac to do literowek sie czepiasz no coz lepiej lec na kolanach przepraszac sowja panne na kolanach z kwiatami za swoje chamstwo bo ci zasadiz kopa w tylek

Gość sfdgsfd
ładna figurka 10/10 mam podobną ;) autorko nie słuchaj zazdrosnych, nie jesteś za chuda, jesteś w sam raz :)

12345 Kibic przynajmniej kulturalnie zwrócił uwagę ze zrobiłaś błąd, ja jak kilka razy orta walnęłam to od nieuków zostałam wyzwana.

Gość hejhej 2
12345654321 - ile jeszcze razy mam powtórzyc abys oddaliła się od tego tematu ? juz wyraziłas swoją opinię, dziękuję i dowidzenia

Gość tojatojatojatoaj
9/10 brak 1 punktu dlatego ze ciutke ale naprawde ciutke powinnas przytyc....by zebra troszke sie schowaly:-) nogi i wciecie rewelacja:-)

Gość 12345654321
bozesz co za ludzie jak sie nie podoba komus to odrazu zazdroszcza no nie moge widzicie swiat tylko prostolinijnie albo trzeba wielbic albo nienawidziec z powodu zazdrosci no zal mi takich ludzi zreszta dyskusja jest bez sensu z osobami ktore wlasnie tak uwazaja krytyke odbieraja jako zazdrosc bo wydaje im sie ze sa takie cudowne z emozna je tylko wielbic i im zazdroscic milego dnia

Gość kibic piłki
12345654321 bije od Ciebie frustracja, oczywiście że możesz napisać swoje zdanie, no ale po ch.. piszesz słowo "absolutnie" widać że chcesz zdenerwować autorkę postu, bawi Ciebie to, mam wrażenie że jesteś smutną i niespełnioną osobą

Gość sami idioci na kafe
nierozłączka, pieprzysz, na mój gust autorka nie ma więcej niż 18 lat, niech sama się zresztą wypowie nie widzę twarzy ale jestem w stanie poznać wiek właśnie po budowie ciała i definicji mieśni z wiekiem najpierw przybywa mięśni które zastępują tkankę tłuszczową i są one coraz bardziej rozwinięte, później z kolei w wieku średnim znów ubywa mięśni i ciało robi się niejędrne