Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxuo,

czkawka u plodu?jak dlugo trWA?

Polecane posty

Gość xxuo,

Jestem w 34 tyg i od paru dni codzinnie moj synek ma czkawke (mój brzuszek rytmicznie podskakuje)zdarza sie to mu nawet 3 razy dziennie.Czy Wy tez doswiadczacie tego smiesznego uczucia?i jak czesto?

Gość xxuo,
dodam Czkawka to normalny objaw u maluszka - płodu. Absolutnie to nie przynosi żadnej szkody dla bobaska. Czasami wynika to z tego, że płód łapczywie pije wody płodowe.ciekawa jestem czy ktoras z was tez ja odczuwala u swojej dzidzi?

Gość ji90
Ja jestem w 30 tygodniu i wczoraj pierwszy raz sie to zdarzylo, moje malenstwo mialo czkawke, nie wiedzialam co to ale pozniej sie domyslilam:) strasznie mnie to rozsmieszylo heh

Gość 12syhu
witam jestem w 37 tyg ciazy i moj maluszek ma bardzo czesto czkawke trwa to do 15 nawet 20 min czasem a wszczegolnosci wieczorem jak klade sie spac

Gość sayumk
Ja jestem w 35 tygodniu ciąży i mój maluszek od wielu tygodni ma czkawkę najmniej dwa razy w ciągu dnia(doby) po 5-10 min. Na początku nie byłam pewna czy to na pewno jest czkawka bo było to uczucie tykającego zegarka takie za bardzo rytmiczne,ale później spytałam się koleżanki,która jest w tym samym tyg.ciąży czy ma coś takiego i...