Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mańka87:)

Czuje sie jak mamut

Polecane posty

Gość Mańka87:)

pięć lat temu, na moją osiemnastkę, kupiłam kupon totka i wygrałam. Cieszyłam się jak dziecko z takiej kasy, no bo kto by się nie cieszył. Szalałam na prawo i lewo, każdy kto tylko pisnął że coś mu trzeba, kupowałam mu, miałam tyle rodziny i znajomych, że nawet nie wiedziałam, każdy sie przymilał, a w efekcie chciał kase. A ja dawałam bez końca jak ta ostatnia debilka. Wybudowałam sobie dom, kupiłam samochód, jeden z najlepszych jakie były w salonie i szalałam z dnia na dzień. Myślałam, że te dwa miliony złotych nigdy się nie skończą. Nic nie odłożyłam na lokatę, po prostu szalałam. Auto rozbiłam po pół roku po pijaku, jak wracałam z jakiejś daremnej imprezy. I tak pewnego dnia rano obudziłam się szczęśliwa jak zawsze i miałam iść na zakupy no i po jakieś fajne autko. Kupiłam kilka ciuchów i innych niepotrzebnych rzeczy, i skoczyłam jeszcze po piwo dla robotników którzy mój dom wykańczali. Jak miałam sobie kupić samochód, miałam jechać po meble do mojej chaty. Zdziwienie moje było ogromne, gdy okazało się, że nie mam kasy nawet na samochód za 32 tysiące. W banku okazało się, ze zostało mi niecałe 2 tysiące. Tak więc dom sprzedałąm poszalałam jeszcze troche i dziś jestem goła, biedna i pracuje w sklepie spożywczym. A gdybym troche pomyslala mogłabym żyć w luksusie...

Gość kdfjg
ZA GŁUPOTĘ TRZEBA PŁACIĆ...

Gość Aga Wieśniacka
:o no to głupota i tyle, masz racje czując się jak mamut. Kto w pół roku wydaje dwa miliony złotych co?