Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzuchokulka

szpital na Kamieńskiego-Wrocław?

Polecane posty

hej, własnie sie dowiedzialam, ze w czasie mojego terminu porodu bedzie zamykany Brochów, gdzie chcialam rodzić. Mieszkam blisko szp. na kamieńskiego. Nikogo tam nie znam, nie wiem, co mam spakować. Proszę o jakieś informacje, jak ktos tam był.

....ja miałam cesarke na Kamieńskiego w 2007r....wiadomo, sam szpitak dobija, dodatkowo stres zwiazany z cała sytuacja,depresja wiec nie wszystko mozna zwalac na lekarzy i personel...dzięki pielegniarece mały i ja załapaliśmy tajniki karmienia piersia i tak trwało to 20 m-cy....poza tym ok, szpitak jak każdy inny, jakos źle nie wspominam tego okresu...a na Brochowie tez miałam przyjemnosć byc gdy niestety wywoływano mi poród, gdyz miałam poronienie zatrzymane.....co sokropnego, babeczki-personel ok....lekarz -facet potrafił mi powiedziać:" dlaczego Pani ryczy, tak sie zdarza, nie Pani jedna nie ostatnia, a poza tym to nie było dziecko" brak słów....ciekawe czy jakby jego córka roniła kilka razy tez by jej tak powiedział....pozdrawiam i udanego i szybkeigo porodu....

Gość roolloohgghej ja rodziłam
na kamienskiego,moge polecic ten szpital, na porodówce bardzo fajne polozne ,gorzej z tymi na poporodowym ale da sie przezyc ,tylko ciezko Ci się bedziew dostać bo to dosłownie fabryka dzieci

ja od kolezanek slyszalam same pochwaly na temat tego szpitala, ale wiadomo jak jest... cos wiecej bede wiedziec w lipcu, bo jedna moja kolezanka bedzie tam rodzic; z kolei inna kolezanka poleca Chalbinskiego- czyli kliniki- ale tam znieczulenia nie daja...

Hejkaa ! Ja też sie zastanawiam na kaminskiego i to dosc intensywnie bo termin porodu mam o bedzie po porodzie jak opieka poloznyhch i wogole....