Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przePyszny_Facet

JAK OCENIACIE MÓJ BRZUSZEK ?

Polecane posty

przy okazji masz odpowiedź na pytanie dlaczego kulturyści mają najniższe IQ porównując ich do innej grupy zainteresowań :D Poczytaj jak działa aspartam na mózg o ile jeszcze nie wyżarł ci do końca twoich szarych komórek :classic_cool:

Przepyszny, czy ty aby na pewno na erotycznym pisac powinienes? Chyba wystarczy jak na ogolnym swoje ego podniesiesz :O

wierz mi nie musze podnosić swojego ego , wystarczająco w realu mi je podnoszą :classic_cool: a tu po prostu odpowiadam na zaczepki mądrusiów co pozjadali wszystkie rozumy :) Edukuję prostaczków :) A brzuszek sobie wkleiłem tak z czystej ciekawości :P ale i tak mimo pozytywnych komentarzy nadal bede nad nim pracował aż będzie porządna tarka :P jaki projekcie ? o czym ty do mnie rozmawiasz ratlerku ? :classic_cool:

Gość sexy_darling18
przePyszny_Facet bierz mnie :D

Gość sexy_darling18
kalisz...:D nie mam fotek na tym kompie, no moze 2 ale to nie twarz xD

Piękny język :) Nieświadomie zrobiłeś mi przyjemność na noc :) Kto wie czy nie większą niż zdjęciami brzuszka ;)

trzęsienie ziemi :classic_cool: Robiłaś to na pralce podczas wirowania ? To cos w podobie z tym że ze mną miałabyś uczucie jakby pralka miała nie 1000 obr a 10 000 obrotów :classic_cool:

Gość olieczka
a jak smakujesz pyszny facecie?

Gość Głupie pipy
:o

Gość olieczka
probowales ?

Niestety nie robiłam. U mnie przyjemność z wirującej pralki odczuwa jedynie kuchenka mikrofalowa :p

Gość ze co ze wszystkie
odzywki maja asp? :D moze wszystkie z allegro :D

Gość olieczka
a gdzie jest ta lodziarnia

większość. :P Bo wkoncu to srodek dietetyczny bo aspartam ma mniej kalorii niż cukier a jest od niego ileś tam razy słodszy :) Ale o tym jakie spustoszenie dokonuje w organizmie człowieka nikt nie wspomina :P Zeby to zobrazować wystarczy zobaczyć jakie jest podejście do aspartamu w armi USA - piloci wojskowi maja zakaz picia i jedzenia produktów z aspartamem pare godzin przed wylotem :P Są oczywiście odzywki bez asparatamu oznaczone Aspartam free ale takie trudno dostać pozatym co z tego jesli aspartamu tam nie ma jak jest zamiennik aspartamu Acesulfam :P

większość. :P Bo wkoncu to srodek dietetyczny bo aspartam jest mniej kaloryczny niż cukier a jest od niego 180 razy słodszy :) Ale o tym jakie spustoszenie dokonuje w organizmie człowieka nikt nie wspomina :P Zeby to zobrazować wystarczy zobaczyć jakie jest podejście do aspartamu w armi USA - piloci wojskowi maja zakaz picia i jedzenia produktów z aspartamem pare godzin przed wylotem :P Są oczywiście odzywki bez asparatamu oznaczone Aspartam free ale takie trudno dostać pozatym co z tego jesli aspartamu tam nie ma jak jest zamiennik aspartamu Acesulfam :P

Gość ze co ze wszystkie
a o suklarozie slyszales asie? acesulfanie? sacharynie? :D jest kilkanasicie powszechnie uzywanych slodzikow, wiec nie wyjezdzaj mi z czyms takim :D

wyjechalem ci slusznie bo twierdzisz ze odzywki są zdrowe :D zycze powodzenia z takim podejsciem :classic_cool: Widze , że o diecie nie masz pojęcia dlatego musisz sie wspierac odzywkami :D

Gość myślisz, że to takie zabawne
Brzuch nie robi wrażanie, zupełnie mi się nie podoba. Jestem na nie.

Gość opo
Chcesz dorobić sobie siedząc przed komputerem ? ? Za reklamy których nie musisz nawet oglądać A KASA LECI NA TWOJE KONTO ! ! ! ! Wejdź zobacz jak to działa i zarejestruj się --> http://pl.20dollars2surf.com/?ref=105272