Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala miiiii

Tak poprostu ?? :(((

Polecane posty

Gość mala miiiii

jestesmy razem 5 lat w piatek troche sie poklocilicmy, mieszkamy razem wiec gadalismy i wogole ale zapytalam go wczoraj co z nami a on ze to koniec ze ma dosc ciaglych klotni, zazdrosci i nie da juz nastepnej szansy bo juz tyle razy probowalismy Moim zdaniem nie klocimy sie wiecej niz normalne inne pary, zazdosna jestem ale bez przesady, inna kobieta nie wchodzi w rachube. Zapytalam czy jest inny powod zerwania powiedzial ze nie ze poprostu ma dosc klotni ale ja czyuje ze to cos innego No i narazie mamy troche pczekac moze sprubujemy jeszcze raz Jest mi tak strasznie zle bo wydawalo mi sie ze naprawde jest fajnie miedzy nami a tu taka niespodzianka! Ma teraz sesje moze jest zmeczony, nie wiem szukam w glowie powodow ale nie moge ich znalesc O co moze chodzic naprawde?? Inna kobieta odpada spedzamy ze soba praktycznie cale dnie i noce.. mam dostep do wszystkich jego hael telefonow itd... podpowiedzcie mi coś tylko mądrze!

Gość Martwa cisza
A bierzesz pod uwagę, że On może po prostu już nie chce z Tobą być?

Gość a moze o to chodzi
wakacje ida i moze planuje jakis wyjazd z kumplami gdzies i nie chce cie zabrac a wie ze jak ci powie to sie nie zgodzisz i najlepszym wyjsciem jest zerwanie a potem powrot..........

"spędzamy ze sobą praktycznie całe dnie i noce" znasz takie powiedzenie: "nawet najlepsze towarzystwo potrafi się znudzić" ?? Może czasem warto porobić coś oddzielnie, spędzie czas samemu/samej albo w innym towarzystwie niż partnera?

Gość mala miiiii
tak, wiem o tym ze dobrze spedzac czas osobno ale my zawsze najlepiej sie bawimy razem mamy wspolnych znajomych Jak jestesmy gdzies sosbno to obydwoje zasypujemy sie telefonami smsami Poprostu od zawsze tak bylo Wiem ze to nie jest takie dobre ale co ja mam teraz robic??

Gość Martwa cisza
Mówię Ci... Przeszło mu uczucie. Prawdopodobnie próbuje się już od dłuższego czasu zebrać do zerwania... Uwierz koleżance po przejściach:) faceci są prości;d

Gość mala miiiii
Ale jeszcze miesiac temu rozmawialismy o zareczyach o slubie!!!!!! Zalatwial juz cos z pierscionkiem zareczynowym!!! Dlatego cos mi tu nie pasuje :(

Gość Martwa cisza
Ale rozmawialiście tak "a gdyby..." czy padały już konkretne słowa?

Gość mala miiiii
Rozmawialismy. Mowil ze chcialby sie juz zareczyc za kilka miesiecy ale ze slubem poczekac ze 2-3 lata az uzbieramy troche kasy....

Gość Martwa cisza
Nigdy nie rozumiałam po co się tak zaręczac... Zaręczyny są po to żeby wspólnie zacząć przygotowania do ślubu. Czyli ile pół roku może rok... Czym są w końcu te oświadczymy, bo ja już nie wiem...

coś z tą świnią jest na rzeczy :D pasuje jak ulał do sytuacji. "wiem o tym ze dobrze spedzac czas osobno ale my zawsze najlepiej sie bawimy razem mamy wspolnych znajomych Jak jestesmy gdzies sosbno to obydwoje zasypujemy sie telefonami smsami " gdybym w taki sposób spędzała wolny wieczór od mojego faceta to prędzej skoczyłabym z okna wprost do Wisły :O Albo spędzam czas sama i po powrocie dzielę się rewelacjami albo siedzę ze znajomymi z telefonem w ręku przez 4 godziny żłopiąc jedno piwo. "Jakie leczenie w tym przypadku Panie doktozre?" - nie brać komórki na spotkania ze znajomymi 🖐️

Gość mala miiiii
myslicie ze jezeli teraz zaczniemy jeszcze raz na nowych zasadach czyli mamy swoje zycie wychodzimy osobno itd to cos sie zmieni??