Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodamężatka89

problem ...

Polecane posty

"Musisz się częściej rżnąć." Bardzo mądra rada. Ja się rżnę 2-3 razy dziennie i i tak mam nieregularne miesiączki.

Gość EwaO
Jest jeden skuteczny sposób aby zajść w ciążę: co dzień zaraz po przebudzeniu mierzy się temperaturę w pochwie. Zwykle pomiar jest stabilny, ale przychodzi taki dzień w którym następuje skok temperatury. Wtedy należy brać się do roboty i dzidziuś będzie wyprodukowany. Dodatkowo polecam użyć pozycję z głębokim wejściem czyli np. z nogami na pagonach.

Gość mlodamężatka89
mklara Dzieki ze traktujesz takich ludzi tak samo jak ja. imbecyle ... :( ludzie maja problemy i sie martwia a taki c**l napisze ci taki tekst ;/ swiat sie konczy :( masakra !!! ;/

Gość mlodamężatka89
Uff... udało mi sie dzis zaklepac wizyte o 15:50 wiec powiem mu czego sie obawiam. moze cos mi poradzi. :( oby bylo ok. trzymajcie kciuki . Dam znac o badaniach :* Dzieki wszystkim za rady

Będzie dobrze kochana! Nic się nie bój. Będę trzymać kciuki.

Byłam wczoraj u lekarza dr. Pabian . Super lekarz naprawde! Ale co z tego jak wykrył na lewym jajniku torbiel, który powoduje brak miesiaczki u mnie. Zacznie leczyc to farmakologicznie o ile sie jeszcze da uratowac jajnik :( Dzis bylam na badaniach krwi i w pn bedzie wynik ale w czwartek dowiem sie co dalej od mojego lekarza. Dzieki Wam ! Jak by nie ten temat i nie wasze komenatarze i pomoc to niewiem jak by moglo sie to skonczyc . Strasznie sie boje:( mam nadzieje ze to nie zaden nowotwór :(

Spokojnie kochana! Torbiele zdarzają się całkiem często. Na pewno nie jest to nowotwór. Będzie dobrze. Mam nadzieję, że lekarz okaże się dobry i pomoże najpierw uporać się z problemami zdrowotnymi, a potem pomoże zmajstrować dzidziusia :)

nawet niewiesz jak bym chciala miec dziecko. juz dlugo sie staramy ... i jak narazie zadnych efektow. Teraz pewnie trzeba bedzie znow odczekac :( Tylko pytanie ile? wiesz najgorsze jest to (przynajmniej dla mnie) ze ja mam 21 lat a moj mąż 28 wiec dziecko dopiero jak sie pojawi to on juz bedzie stary :P i potem beda na niego mowic dziadek :( :P