Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nilnnlkknknl

jestem tak gruba ze wstydze sie wyjsc z domu

Polecane posty

Gość nilnnlkknknl

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość to powiedz ile
kg i ile wzrostu

Gość nilnnlkknknl
165 - 70 kg

Gość ssssii
Pfff... przesadzasz !

Gość psychodeliczne
No to wlasnie ruch bylby najbardzej wskazany. Siedzac w domu na pewno nie poprawisz swojej sylwetki.

Gość warszawianka młoda słowianka
przesadzasz!!! no chyba że ważysz więcej a wstydziesz się powiedzieć???

Gość nilnnlkknknl
tyle waze mam dużą oponę .... i druga broda sie pojawia :(((

Gość nilnnlkknknl
uda to mam chyba najszersze

skoro sama ze sobą źle się czujesz i wstydzisz się swojej nadwagi, to weź się za siebie i przejdź na dietę.

165 - 70 kg - Nie jest jeszcze najgorzej przejdź na dietę ćw codziennie i będzie dobrze .Tylko trzeba się zmotywować a potem idzie łatwo :) Jeśli będziesz się odchudzać to życzę powodzenia Grubsi od cb chudną więc pociesz się tym że nie jest jeszcze najgorzej Przede wszystkim zero słodyczy jak chcesz schudnąć Powodzenia :)

Gość nilnnlkknknl
ze slodyczami nie mam takiego cisnienia.. gorzej z fastfoodami :(((( ryczec sie chce

Gość 567iu6tygr
eh jedni sa schudnac a drudzy przytyc. ja waze 41kg i wygladam jak anorektyczka a za nic nie umiem przytyc:O badania dobre, mowia ze taka moja uroda. uroda szkieletora? super:O ani cyckow ani dupy ani bioder, patyk:O

Gość z miasta gdynia
to już zacznij się odchudzać, takie siedzenie i gadanie nic ci nie da. Fastfoody zamień na owoce, i się ruszaj!!

Gość 567iu6tygr
ty przynajmniej wiesz ze jak sie wezmiesz za siebie i bedziesz miala silna wole to ci sie uda! :)

Gość 567iu6tygr
i ja tez sie wstydze wychodzic z domu, tak cieplo, zgrabne laski porozbierane ehhhh. najlepiej czuje sie w zimie

Gość nilnnlkknknl
u mnie z dietami ciezko ... dydzien dwa wytrzymam ... a potem jojo .. bo tu rodzinka wpadnie to zaraz robia grill ... a tam smakolyki i wszystko idzie chodzic

Gość z miasta gdynia
567iu6tygr a ty powiedz czy Ty dużo jesz w dzień i co jesz?? Ja też byłem kiedyś chudy i wkurwiało mnie jak każdy mówił żeby jeść i to wystarczy, a ja dużo jadłem i nic nie dawało. Trzeba patrzeć co się je, zawsze można przytyć albo schudnąć. 567iu6tygr 41 kg przy jakim wzroście??

Gość z miasta gdynia
nilnnlkknknl staraj się dużo nie jeść a jak już raz się objesz tłustego, słodkiego to nie ma tragedi. Zawsze można to spalić. Nawet jedząc te 2000 kcal dziennie można chudnąć

Gość fdsxffsfsedgedg
no nie przesadzaj ja tyle wazyłam do slubu i nie bylo xle

Gość elfirek85
Nie jest jeszcze tak źle :) Głowa do góry. Kup sobie jakiś fajny ciuszek, który podkreśli to i owo i wyjdź do ludzi. Uwierz mi inni mają gorsze problemy. Poza tym zrób coś dla siebie zapisz się na siłownię, basen. Zacznij ruszać się, nie zalegaj w domu bo to tylko pogorszy twoją sytuację zarówno fizyczną jak i psychiczną. Dietą nie katuj się tylko jedz z rozwagą - częściej a mniej i przede wszystkim postaw teraz na warzywa i owoce. Sezon letni sprzyja wyrzeźbieniu przystępnej figury. 3mam kciuki :)

Gość elfirek85
A poza tym czy każda z nas musi wyglądać jak wieszak??

Gość sexy_darling18
mopja waga kiedys 73 :O:O:O:O masaKRA i to przy wzroscie 165 masakra ze sie tak spasłam! ale naszczescie dzis mam 170 i 60 kg :) top i tak za duzo bo chce 53 i bedzie bajer! Tez ci sie uda tylko troche samozaparcia

Gość nilnnlkknknl
elfirek85 ... wiele razy myslalam o basenie tylko jakos wstyd :(((( ze wyskocze w stroju taka "zbułowana" mieszkam w malym miescie i kazdy kazdego zna i juz sa ploty i ploteczki wredni ludzie ... ostatnio wyszlam wieczorem pobiegac w dresikach ... to szli kolesie i odrazu ... texty ... najpierw do siebie " ale jej buły falują" a potem text do mnie " ze i tak ci to nic nie da "

Gość nilnnlkknknl
sexy_darling18 moze napisz co spowodowalo ze tak ladnie schudlas i co robilas :) ja momentami juz popadam w dolek :(

Gość nilnnlkknknl
????????????????????????

Gość gotujacyWiedzacy
Moja dziewczyna tez chyba tyle wazy ale sie przyznac nie chce. Gonie ja ostatni bo tak kurwa nie moze byc ze kobieta tyl wpierdalale i zre wiecej niz facet. Jak swinia jebana zre jeszcze sie chwali ze lubi slodycze a jak u niej jestem to w smietniku ma duzo patyczkow po lodach. Kurwica mnie bierze przez ta swinie jebana. Ostatni raz jej mowie zeby schudla nie bede sie wiecej powtarzal.