Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupasrakai nic wiecej

studenci dzienni, gdzie pracujecie?

Polecane posty

i co studiujecie? latwo Wa pogodzic prace ze studiami? ile zarabiacie? skonczylam 3 roki czuje, ze czas zaczac zbierac powazne doswiadczenie(mialam prace dodatkowe), ale jestem na filologii i szczerze mowiac, to ofert jest smiesznie malo dla filologow, a zey udzielac korepetycji nie czuje sie tez tak dobrze z jezyka(zaczynalam studia bez znajomosci jezyka). zaczyna mnie troche dolowac perspektywa mojej przyszlosci.

Gość mala miiiii
ja mam licencjat z filologii angielskiej studiowalam dziennie i nie pracowalam teraz przez rok szukalam pracy w zawodzie czy stażu chocby i nie znalazlam i ide od pazdziernika na drugie studia tez na dziennie na pedagogike zeby poszerzyc sobie troche mozliwosci nie bede robila magistra z anglistyki bo to bez sensu bo wogole nie ma pracy z pedagogiki zrobie a angielski bedzie dodatkowym atutem Ide na dzienne wiec tez napewno narazie nie bede pracowala przez najblizsze 3 lata a potem zobaczymy

Gość persefonae
w hostelu na recepcji, studiuję kulturoznawstwo na UJ. Problemu z grafikiem nie ma, mimo, że sami studenci u nas, jakoś się dogadujemy. Zarabiam różnie, mam podstawową stawkę za godzinę plus różne premie, wychodzi średnio ok. 1000 zł netto. Jak na Kraków i niepełny etat to chyba nieźle...

Gość vxvvxccxcvxvcxcvvc
Ja pracuję w gazecie, praca super, ale po znajomości, więc się nie liczy :O

kurcze, fajnie Wam, chyba musze porzucic marzenia o pracy w zaowdzie na studiach i isc gdziekolwiek. tez chce zaczac drugie kierunek:O

Gość gupeek
@mala miiiii - Ty chyba żartujesz :D po pedagogice jeszcze gorzej z pracą niż po tej filologii ;) w czasach studenckich pracowałem w wielu miejscach - w butiku w galerii handlowej, bilety w kinie sprzedawałem, magazynierem byłem - studenta to każdy zatrudni :D na pol etatu spokojnie szlo 1000 zl wyciagnac :) jedyny problem byl natury czasowej - studiowalem informatyke na politechnice, gdzie obowiązkowo musiałem chodzić na praktycznie wszystkie zajęcia, przez co praca głównie na popołudniowej zmianie, a nauka w weekendy. ale daje sie ;)

czuje beznadziejnosc